Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sokol brno FC Konečná
zaloha Tactiek koda
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 50.2
very good Schieten very good
formidable Passen solid
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Jeftović passt de bal in één keer door. Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lutuc. Lutuc krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Klungelig pakt Hrabánek de bal. Hrabánek speelt de bal door. Tektaban probeert naar een medespeler te passen. Damian is nu in balbezit. Damian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sokol brno - FC Konečná 1:0

10e minuut.
Tektaban met een sublieme pass. Hrabánek probeert naar een medespeler te passen. Damian rent richting de bal. Damian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokol brno - FC Konečná 2:0

16e minuut.
Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hrabánek. Yiğitsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Was zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yiğitsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Peška verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Hrabánek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pazderski de bal. Pazderski speelt de bal door. Klungelig pakt Damian de bal. Damian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Tektaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektaban met een sublieme pass. Damian rent richting de bal. Damian schiet op doel. Kutsy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sokol brno - FC Konečná 3:0

21e minuut.
Gombač met een snelle inworp. Was bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jeftović. Was is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Was wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Słomowski verovert de bal door een tackle van achteren. Słomowski geeft de bal voor. Pazgřivec rent richting de bal. Nardi onderschept slim de pass. Nardi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jeftović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeftović passt de bal met de wreef. Tektaban speelt de bal door. Damian is nu in balbezit. Damian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokol brno - FC Konečná 4:0

32e minuut.
Tektaban passt de bal in één keer door. Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderski passt de bal in één keer door. Damian rent richting de bal. Damian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokol brno 45%, FC Konečná 55%.
sokol brno - FC Konečná 4:0

47e minuut.
Ivitz geeft de bal voor. Damian heeft problemen om de bal te vangen. Słomowski is nu in balbezit. Damian onderschept slim de pass. Damian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lutuc trapt de bal weg. Hrabánek kopt de bal weg. Damian heeft problemen om de bal te vangen. Damian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Genty kopt de bal weg. Syvänoja is nu in balbezit. Syvänoja passt de bal met de wreef. Nardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peška kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Tektaban is nu in balbezit. Tektaban geeft de bal voor. Słomowski heeft problemen om de bal te vangen. Damian rent richting de bal. Damian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sokol brno - FC Konečná 5:0

79e minuut.
Gombač rent richting de bal. Gombač passt de bal met de wreef. Was met een sublieme pass. Nardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tektaban passt de bal zonder na te denken. Jeftović rent richting de bal. Jeftović passt de bal met de wreef. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hrabánek rent richting de bal. Hrabánek probeert naar een medespeler te passen. Jeftović met een sublieme pass. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokol brno 40%, FC Konečná 60%.
sokol brno - FC Konečná 5:0