Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funky Gorilla FC Carmen Lukavice
FOside Tactiek Smrtka 3
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.4 gemiddelde waardering 59.1
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolay onderschept slim de pass. Jolay geeft een hoge lob. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mikuš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Prešnajder speelt de bal door. Colić rent richting de bal. Colić speelt de bal door. Bryński is nu in balbezit. Bryński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Carmen Lukavice 0:1

13e minuut.
Coyote rent richting de bal. Jirák verovert de bal door een tackle van achteren. Senka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jirák roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jirák kan niet meer verder spelen. Vinter komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Jolay kopt de bal weg. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder geeft een lange en hoge pass. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński haalt uit met een fantastische trap. Mikuš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Colić rent richting de bal. Colić geeft een lange en hoge pass. Bryński is nu in balbezit. Bryński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Carmen Lukavice 0:2

26e minuut.
Prešnajder onderschept slim de pass. Klungelig pakt Prešnajder de bal. Prešnajder speelt de bal door. Bryński rent richting de bal. Bryński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Prešnajder probeert naar een medespeler te passen. Colić bereikt de bal nog maar net als eerste. Colić passt de bal met de wreef. Bryński rent richting de bal. Bryński draait met de bal, schiet en ... Mikuš bokst de bal weg.

31e minuut.
Senka bereikt de bal nog maar net als eerste. Senka geeft een hoge lob. Štross rent richting de bal. Štross geeft een lange en hoge pass. Bryński maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Vinter passt de bal zonder na te denken. Ernster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna schiet op doel. Fingr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Carmen Lukavice 1:2

36e minuut.
Blažka speelt de bal door. Jolay met een sublieme pass. Klungelig pakt Ellis de bal. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna draait met de bal, schiet en ... Fingr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Jolay geeft een hoge lob. Bryński kopt de bal weg. Štross bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross probeert naar een medespeler te passen. Bryński is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Štross neemt de hoekschop. Colić rent richting de bal. Bryński is nu in balbezit. Bryński haalt uit met een fantastische trap. Mikuš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna verovert de bal door een tackle van achteren. Blažka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blažka krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Lodeweges is nu in balbezit. Lodeweges passt de bal in één keer door. Pagani probeert naar een medespeler te passen. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath schiet op doel. Fingr bokst de bal weg. Jolay bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Funky Gorilla - FC Carmen Lukavice 2:2

43e minuut.
Klungelig pakt Jolay de bal. Foldyna rent richting de bal. Jolay begaat een overtreding. Foldyna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mikulecký zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Prešnajder rent richting de bal. Prešnajder passt de bal in één keer door. Bryński rent richting de bal. Bryński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Carmen Lukavice 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Gorilla 53%, FC Carmen Lukavice 47%.
Funky Gorilla - FC Carmen Lukavice 2:3

49e minuut.
Colić rent richting de bal. Colić speelt de bal door. Štross met een sublieme pass. Bryński rent richting de bal. Bryński draait met de bal, schiet en ... Mikuš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Carmen Lukavice 2:4

52e minuut.
Remeš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ellis is nu in balbezit. Ellis passt de bal met de wreef. Bryński is nu in balbezit. Bryński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pagani rent richting de bal. Pagani geeft een hoge lob. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ... Fingr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Foldyna is nu in balbezit. Blažka onderschept slim de pass. Blažka geeft een hoge lob. Colić is nu in balbezit. Colić geeft de bal voor. Mikuš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Carmen Lukavice 2:5

57e minuut.
Štross kopt de bal weg. Colić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński is nu in balbezit. Bryński draait met de bal, schiet en ... Mikuš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Colić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Štross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štross passt de bal met de wreef. Bryński rent richting de bal. Bryński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bryński is nu in balbezit. Bryński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Carmen Lukavice 2:6

60e minuut.
Prešnajder probeert naar een medespeler te passen. Bryński rent richting de bal. Bryński passt de bal in één keer door. Colić rent richting de bal. Colić draait met de bal, schiet en ... Mikuš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Coyote probeert naar een medespeler te passen. Remeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Remeš passt de bal in één keer door. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ... Fingr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Jolay bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolay geeft een lange en hoge pass. Bryński kopt de bal weg. Colić bereikt de bal nog maar net als eerste. Colić haalt uit met een fantastische trap. Mikuš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Blažka bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažka geeft de bal voor. Bryński rent richting de bal. Bryński heeft problemen om de bal te vangen. Bryński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Štross geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bryński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Carmen Lukavice 2:7

68e minuut.
Blažka onderschept slim de pass. Blažka geeft de bal voor. Štross rent richting de bal. Štross geeft een lange en hoge pass. Bryński kan de bal niet met de borst controleren. Mikuš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Carmen Lukavice 2:8

71e minuut.
Vinter kan de bal niet met de borst controleren. Ellis probeert naar een medespeler te passen. Štross is nu in balbezit. Štross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Carmen Lukavice 2:9

73e minuut.
Colić probeert naar een medespeler te passen. Ellis speelt de bal door. Coyote met een sublieme pass. Bryński rent richting de bal. Bryński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Carmen Lukavice 2:10

77e minuut.
Moure met een snelle inworp. Coyote met een sublieme pass. Štross bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross geeft de bal voor. Bryński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński passt de bal met de wreef. Štross rent richting de bal. Štross geeft een lange en hoge pass. Bryński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Štross bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross passt de bal met de wreef. Bryński rent richting de bal. Colić is nu in balbezit. Colić haalt uit met een fantastische trap. Mikuš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Carmen Lukavice 2:11

90e minuut.
Ellis geeft de bal voor. Ernster bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernster probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Foldyna de bal onder controle te krijgen. Foldyna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Gorilla 60%, FC Carmen Lukavice 40%.
Funky Gorilla - FC Carmen Lukavice 2:11