Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-03 18:48
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: FC Kinyo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 17756
FC Kinyo SK Slavia Boskovice
italska of Tactiek Šalamoun
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 54.9
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Kleštil rent richting de bal. Humplík verovert de bal door een tackle van achteren. Humplík passt de bal zonder na te denken. Rubáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubáš haalt uit met een fantastische trap. Šťavel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - SK Slavia Boskovice 1:0

9e minuut.
Gucić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucić passt de bal in één keer door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko is nu in balbezit. Leśko schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Prohonil passt de bal met de wreef. Čunek rent richting de bal. Čunek passt de bal in één keer door. Rubáš rent richting de bal. Rubáš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ollivier probeert naar een medespeler te passen. Leśko rent richting de bal. Leśko met een sublieme pass. Gucić rent richting de bal. Gucić schiet op doel. Fuchs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Prohonil met een sublieme pass. Rubáš is nu in balbezit. Rubáš passt de bal met de wreef. Humplík bereikt de bal nog maar net als eerste. Humplík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - SK Slavia Boskovice 2:0

18e minuut.
Bambrowski is nu in balbezit. Rubáš begaat een overtreding. Bambrowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bosquier met een snel genomen vrije trap. Gupffert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gupffert schiet op doel. Fuchs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ollivier is nu in balbezit. Gucić rent richting de bal. Ollivier met een sublieme pass. Gupffert is nu in balbezit. Gupffert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Býček is nu in balbezit. Býček passt de bal in één keer door. Čunek heeft problemen om de bal te vangen. Čunek geeft een lange en hoge pass. Rubáš springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Býček kopt de bal weg. Prohonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohonil passt de bal in één keer door. Rubáš heeft problemen om de bal te vangen. Rubáš haalt uit met een fantastische trap. Šťavel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - SK Slavia Boskovice 3:0

37e minuut.
Gupffert passt de bal met de wreef. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski passt de bal met de wreef. Daar is Gucić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gucić draait met de bal, schiet en ... Fuchs bokst de bal weg.

40e minuut.
Ollivier kopt de bal weg. Krupník rent richting de bal. Leśko begaat een overtreding. Leśko krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Prohonil passt de bal zonder na te denken. Čunek rent richting de bal. Čunek geeft een lange en hoge pass. Rubáš maakt een snoekduik en kopt de bal. Šťavel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kinyo 48%, SK Slavia Boskovice 52%.
FC Kinyo - SK Slavia Boskovice 3:0

46e minuut.
Čekan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Šťavel trapt de bal weg van het doel. Prohonil is nu in balbezit. Prohonil geeft de bal voor. Rubáš is nu in balbezit. Rubáš haalt uit met een fantastische trap. Šťavel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Býček is nu in balbezit. Ollivier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Býček raakt geblesseerd tijdens het duel. Býček met een snel genomen vrije trap. Humplík rent richting de bal. Humplík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - SK Slavia Boskovice 4:0

52e minuut.
Býček met een sublieme pass. Klungelig pakt Čunek de bal. Čunek passt de bal met de wreef. Rubáš rent richting de bal. Rubáš schiet op doel. Šťavel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Potroviţa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosquier met de inworp. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Humplík kopt de bal weg. Rubáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański begaat een overtreding. Rubáš raakt geblesseerd tijdens het duel. Rubáš wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gucić kopt de bal weg. Daar is Prohonil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prohonil passt de bal zonder na te denken. Rubáš rent richting de bal. Rubáš schiet op doel. Šťavel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Smiorcăilă komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Šťavel met een sublieme pass. Krupník bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier begaat een overtreding. Bosquier krijgt een gele kaart. Krupník wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Krupník kan niet meer verder spelen. Mendalka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kinyo 43%, SK Slavia Boskovice 57%.
FC Kinyo - SK Slavia Boskovice 4:0