Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheraton Team Torpedo Torfnase
HOCH Tactiek an
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Inworp. Aldenrath met de inworp. Böger is nu in balbezit. Böger schiet op doel. Schlicker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Torpedo Torfnase 0:1

7e minuut.
Pytlíček geeft een hoge lob. Dolfini kopt de bal weg. Bäuerle onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dannebaum geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dolfini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sheraton Team - Torpedo Torfnase 1:1

29e minuut.
Dolfini met een sublieme pass. Botella rent richting de bal. Botella geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dolfini de bal. Dolfini haalt uit met een fantastische trap. Achatz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Botella passt de bal met de wreef. Dannebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrad probeert naar een medespeler te passen. Dannebaum geeft een hoge lob. Dolfini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Silion onderschept slim de pass. Silion geeft de bal voor. Dolfini is nu in balbezit. Dolfini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Torpedo Torfnase 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheraton Team 41%, Torpedo Torfnase 59%.
Sheraton Team - Torpedo Torfnase 2:1

47e minuut.
Tselepis speelt de bal door. Dannebaum is nu in balbezit. Dannebaum speelt de bal door. Klungelig pakt Dolfini de bal. Dolfini haalt uit met een fantastische trap. Achatz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Aldenrath met de inworp. Płocharski is nu in balbezit. Płocharski passt de bal met de wreef. Resech rent richting de bal. Resech schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Dolfini is nu in balbezit. Daubert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dolfini raakt geblesseerd tijdens het duel. Dolfini zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Achatz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Torpedo Torfnase 3:1

59e minuut.
Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion passt de bal met de wreef. Botella bereikt de bal nog maar net als eerste. Botella geeft de bal voor. Dolfini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Torpedo Torfnase 4:1

60e minuut.
Otel komt het veld opgelopen. Riegel komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Dolfini rent richting de bal. Riegel met een sublieme pass. Botella rent richting de bal. Botella geeft een lange en hoge pass. Dolfini krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Silion onderschept slim de pass. Silion passt de bal zonder na te denken. Botella is nu in balbezit. Botella geeft de bal voor. Dolfini maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Herout komt het veld opgelopen.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bäuerle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silion speelt de bal door. Worch bereikt de bal nog maar net als eerste. Worch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheraton Team 45%, Torpedo Torfnase 55%.
Sheraton Team - Torpedo Torfnase 4:1