Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-01 18:54
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.06
  • Stadion: Agentu Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5000
Agentu Zaubersturm
433 Tactiek 5*3*2*Mod
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 55
adequate Schieten very good
weak Passen excellent
very good Verdedigen good


1e minuut.
Salas Baños rent richting de bal. Salas Baños geeft een lange en hoge pass. Sieloff probeert de bal met de borst te controleren. Maizena rent richting de bal. Maizena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Agentu - Zaubersturm 0:1

10e minuut.
Neubarth met een sublieme pass. Păcălici rent richting de bal. Păcălici met een sublieme pass. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Păcălici probeert naar een medespeler te passen. Neubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubarth probeert naar een medespeler te passen. Penza rent richting de bal. Penza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tulu onderschept slim de pass. Tulu passt de bal zonder na te denken. Dambach speelt de bal door. Warulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Warulik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Korol is nu in balbezit. Neubarth onderschept slim de pass. Neubarth met een sublieme pass. Maizena is nu in balbezit. Maizena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tatos is nu in balbezit. Salas Baños onderschept slim de pass. Salas Baños passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maizena de bal. Maizena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Szilasi verovert de bal door een tackle van achteren. Neubarth verovert de bal door een tackle van achteren. Neubarth passt de bal zonder na te denken. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza schiet op doel. Kund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Helmes is nu in balbezit. Helmes passt de bal met de wreef. Salas Baños probeert naar een medespeler te passen. Penza rent richting de bal. Penza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Szilasi trapt de bal weg van het doel. Neubarth met een sublieme pass. Penza rent richting de bal. Penza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agentu - Zaubersturm 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agentu 61%, Zaubersturm 39%.
Agentu - Zaubersturm 0:2

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Warulik de bal onder controle te krijgen. Salas Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas Baños speelt de bal door. Penza rent richting de bal. Penza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Raudhein onderschept slim de pass. Raudhein geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Szilasi de bal onder controle te krijgen. Penza verovert de bal door een tackle van achteren. Penza draait met de bal, schiet en ... Kund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Sieloff verovert de bal door een tackle van achteren. Sieloff passt de bal in één keer door. Raudhein met een sublieme pass. Penza is nu in balbezit. Penza schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Wetzel onderschept slim de pass. Tatos rent richting de bal. Met opzet legt Neubarth zijn tegenspeler op de grond. Neubarth krijgt een gele kaart. Tatos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tatos kan niet meer verder spelen. Amedick komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agentu 64%, Zaubersturm 36%.
Agentu - Zaubersturm 0:2