Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid*Bucuresti FC KARGO
MID Tactiek pandora box
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 56.6
very good Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen very good


9e minuut.
Kenéz kopt de bal weg. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kalinowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kalinowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Strzelecki is nu in balbezit. Strzelecki geeft een lange en hoge pass. Gajtkowski kopt de bal weg. Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo draait met de bal, schiet en ... Châtel bokst de bal weg.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Strzelecki de bal onder controle te krijgen. Kenéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenéz geeft een lange en hoge pass. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burlacu met een snelle inworp. Roman is nu in balbezit. Roman passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kenéz geeft een lange en hoge pass. Aparicio kan de bal niet met de borst controleren. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. Châtel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - FC KARGO 1:0

26e minuut.
Kenéz rent richting de bal. Kenéz passt de bal met de wreef. Guillot rent richting de bal. Melgarejo verovert de bal door een tackle van achteren. Melgarejo draait met de bal, schiet en ... Châtel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Maderna geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Szleter de bal onder controle te krijgen. Cabuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuda geeft een hoge lob. Davila krijgt zijn hoofd ertegen. Suksela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Inworp. Davila met een snelle inworp. Roman met een sublieme pass. Cabuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melgarejo raakt geblesseerd tijdens het duel. Strzelecki met een snel genomen vrije trap. Melgarejo krijgt zijn hoofd ertegen. Châtel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - FC KARGO 2:0

43e minuut.
Aabdul-Nasser onderschept slim de pass. Kenéz speelt de bal door. Strzelecki speelt de bal door. Daar is Gajtkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid*Bucuresti 28%, FC KARGO 72%.
Rapid*Bucuresti - FC KARGO 2:0

46e minuut.
Grigorov komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kenéz onderschept slim de pass. Kenéz met een sublieme pass. Jedynak met een sublieme pass. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap. Châtel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Reboul bereikt de bal nog maar net als eerste. Reboul geeft een lange en hoge pass. Cabuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuda draait met de bal, schiet en ... Suksela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - FC KARGO 2:1

58e minuut.
Burlacu kopt de bal weg. Grigorov is nu in balbezit. Maderna maakt een afschuwelijke overtreding. Maderna krijgt een gele kaart. Grigorov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roman met een snel genomen vrije trap. Grigorov krijgt zijn hoofd ertegen. Suksela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Jedynak met een sublieme pass. Kenéz rent richting de bal. Kenéz met een sublieme pass. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kenéz is nu in balbezit. Kenéz geeft een lange en hoge pass. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. Châtel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - FC KARGO 3:1

72e minuut.
Cabuda is nu in balbezit. Manzato onderschept slim de pass. Manzato geeft de bal voor. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Kenéz rent richting de bal. Kenéz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szleter de bal. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cabuda rent richting de bal. Szmak verovert de bal door een tackle van achteren. Szmak speelt de bal door. Grigorov rent richting de bal. Grigorov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Daar is Aabdul-Nasser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melgarejo is nu in balbezit. Strzelecki speelt de bal door. Klungelig pakt Gajtkowski de bal. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Parisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisio geeft een lange en hoge pass. Reboul heeft problemen om de bal te vangen. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Cabuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuda passt de bal zonder na te denken. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov draait met de bal, schiet en ... Suksela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cabuda rent richting de bal. Cabuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - FC KARGO 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid*Bucuresti 33%, FC KARGO 67%.
Rapid*Bucuresti - FC KARGO 3:2