Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Pebrons Les barjots en slip
vvv Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 17
very good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen hopeless


1e minuut.
Couturier geeft een hoge lob. Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton geeft een lange en hoge pass. Cannatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannatelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Cannatelli is nu in balbezit. Cannatelli passt de bal met de wreef. Venet met een sublieme pass. Sidorowski heeft problemen om de bal te vangen. Sidorowski draait met de bal, schiet en ... Gallois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Klungelig pakt Christanval de bal. Ducruet rent richting de bal. Ducruet met een sublieme pass. Cannatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannatelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Levitostasis is nu in balbezit. Levitostasis passt de bal met de wreef. Surdu rent richting de bal. Surdu geeft de bal voor. Tobalski geeft de bal voor. Gallois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Tobalski rent richting de bal. Tobalski passt de bal in één keer door. Skrzypczyński probeert naar een medespeler te passen. Cannatelli is nu in balbezit. Cannatelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Levitostasis passt de bal in één keer door. Cannatelli is nu in balbezit. Sidorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Venet de bal onder controle te krijgen. Gallois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Cannatelli de bal onder controle te krijgen. Skrzypczyński met een sublieme pass. Sidorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorowski draait met de bal, schiet en ... Gallois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - Les barjots en slip 1:0

27e minuut.
Tobalski rent richting de bal. Tobalski geeft de bal voor. Daar is Sidorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidorowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Venet de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - Les barjots en slip 2:0

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Couturier de bal onder controle te krijgen. Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski passt de bal met de wreef. Cannatelli is nu in balbezit. Cannatelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tobalski neemt de hoekschop. Skrzypczyński rent richting de bal. Skrzypczyński geeft de bal voor. Daar is Sidorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidorowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cannatelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bouchard. Cannatelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skrzypczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sidorowski springt en kopt de bal. Gallois probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - Les barjots en slip 3:0

36e minuut.
Conan met een sublieme pass. Lehmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehmann passt de bal zonder na te denken. Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - Les barjots en slip 4:0

39e minuut.
Klungelig pakt Cannatelli de bal. Cannatelli passt de bal zonder na te denken. Sidorowski rent richting de bal. Sidorowski passt de bal in één keer door. Cannatelli is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - Les barjots en slip 5:0

43e minuut.
McMahon rent richting de bal. Zatelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McMahon raakt geblesseerd tijdens het duel. Montaña zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Venet is nu in balbezit. Sidorowski onderschept slim de pass. Sidorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - Les barjots en slip 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Pebrons 14%, Les barjots en slip 86%.
Racing Pebrons - Les barjots en slip 6:0

48e minuut.
Conan rent richting de bal. Surdu onderschept slim de pass. Surdu met een sublieme pass. Levitostasis is nu in balbezit. Levitostasis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dard kopt de bal weg. Surdu probeert de bal met de borst te controleren. Surdu speelt de bal door. Sidorowski rent richting de bal. Sidorowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Christanval rent richting de bal. Montaña verovert de bal door een tackle van achteren. Montaña geeft een hoge lob. Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gallois met een harde bal richting middenveld. Tobalski kopt de bal weg. Cannatelli is nu in balbezit. Cannatelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McMahon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobalski geeft een hoge lob. Sidorowski rent richting de bal. Sidorowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - Les barjots en slip 7:0

59e minuut.
Skrzypczyński is nu in balbezit. Skrzypczyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tobalski de bal. Tobalski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - Les barjots en slip 8:0

61e minuut.
Tobalski is nu in balbezit. Tobalski passt de bal in één keer door. Sidorowski rent richting de bal. Cannatelli is nu in balbezit. Cannatelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tobalski passt de bal in één keer door. McMahon bereikt de bal nog maar net als eerste. McMahon passt de bal in één keer door. Skrzypczyński heeft problemen om de bal te vangen. Skrzypczyński geeft de bal voor. Gallois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sidorowski rent richting de bal. Sidorowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - Les barjots en slip 9:0

69e minuut.
Christanval speelt de bal door. Klungelig pakt Conan de bal. Sidorowski rent richting de bal. Sidorowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Montaña probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skrzypczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzypczyński met een sublieme pass. Cannatelli rent richting de bal. Cannatelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sidorowski is nu in balbezit. Levitostasis probeert naar een medespeler te passen. Cannatelli rent richting de bal. Cannatelli haalt uit met een fantastische trap. Gallois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - Les barjots en slip 10:0

80e minuut.
Venet bereikt de bal nog maar net als eerste. Venet geeft een lange en hoge pass. Levitostasis kopt de bal weg. Sidorowski kan de bal niet met de borst controleren. Sidorowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu passt de bal in één keer door. Levitostasis is nu in balbezit. Levitostasis geeft de bal voor. Daar is Cannatelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cannatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannatelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - Les barjots en slip 11:0

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gallois niet meer kan verder spelen. Chapelle komt het veld opgelopen. Tobalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McMahon heeft problemen om de bal te vangen. McMahon geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Pebrons 20%, Les barjots en slip 80%.
Racing Pebrons - Les barjots en slip 11:0