Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Brancos Black Mamba
Ajax 2001 Tactiek Diams-Def
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 43.7
formidabel Schieten redelijk
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


17e minuut.
Vieira onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boulet met de inworp. Kameczura rent richting de bal. Kameczura geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Klungelig pakt Maillard de bal. Maillard geeft een hoge lob. Inworp. Crut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Degouve kopt de bal weg. Bradu geeft een lange en hoge pass. Daar is Cheuva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Béraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Béraud schiet op doel. Le Bihan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Durasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu is nu in balbezit. Bradu passt de bal zonder na te denken. Daar is Crut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crut geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Le Bihan trapt de bal weg van het doel. Kameczura kopt de bal weg. Boulet bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Maillard geeft de bal voor. Daar is Flamion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagna kopt de bal weg. Daar is Béraud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Béraud schiet op doel. Le Bihan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brancos 22%, Black Mamba 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Brancos - Black Mamba 0:0

50e minuut.
Kameczura passt de bal zonder na te denken. Degouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Béraud verovert de bal door een tackle van achteren. Béraud schiet op doel. Le Bihan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - Black Mamba 1:0

53e minuut.
Degouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degouve geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Crut de bal onder controle te krijgen. Béraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Béraud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - Black Mamba 2:0

56e minuut.
Roman probeert naar een medespeler te passen. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri passt de bal met de wreef. Béraud is nu in balbezit. Béraud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Duchêne probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baudin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kameczura geeft een hoge lob. Béraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Béraud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cheuva passt de bal zonder na te denken. Baudin is nu in balbezit. Baudin passt de bal zonder na te denken. Duchêne rent richting de bal. Duchêne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Boulet rent richting de bal. Baton onderschept slim de pass. Baton passt de bal zonder na te denken. Béraud rent richting de bal. Béraud schiet op doel. Le Bihan bokst de bal weg. Maillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Crut onderschept slim de pass. Crut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - Black Mamba 3:0

69e minuut.
Gallet controleert de bal met de borst. Béraud rent richting de bal. Vieira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vieira krijgt een gele kaart. Béraud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Béraud neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Béraud controleert de bal met de borst. Gallet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Béraud raakt geblesseerd tijdens het duel. Béraud legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Le Bihan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Le Bihan met een harde bal richting middenveld. Kameczura kopt de bal weg. Béraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Béraud schiet op doel. Le Bihan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bradu is nu in balbezit. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Fabri speelt de bal door. Crut bereikt de bal nog maar net als eerste. Crut geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Baudin is nu in balbezit. Durasiewicz onderschept slim de pass. Durasiewicz geeft een lange en hoge pass. Béraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Béraud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Fabri de bal. Fabri passt de bal met de wreef. Degouve is nu in balbezit. Béraud onderschept slim de pass. Béraud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Vieira de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - Black Mamba 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brancos 30%, Black Mamba 70%.
FC Brancos - Black Mamba 4:0