Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Sulfatado El Equipo
4-2-4 Tactiek Prueba 2
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
57 gemiddelde waardering 64.5
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Dziewoński verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewoński met een sublieme pass. Stawowy is nu in balbezit. Stawowy geeft de bal voor. Gwiżdż maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Silaghi kopt de bal weg. Klungelig pakt Meichtry de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bitang. Bitang krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bitang rent richting de bal. Lorenzini onderschept slim de pass. Gwiżdż onderschept slim de pass. Gwiżdż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sulfatado - El Equipo 0:1

41e minuut.
Belloso geeft een lange en hoge pass. Lorenzini verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang onderschept slim de pass. Bitang schiet op doel. Chebar bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laosa komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Belloso met de inworp. Földi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy verovert de bal door een tackle van achteren. Stawowy geeft een lange en hoge pass. Gwiżdż maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sulfatado 71%, El Equipo 29%.
Atlético Sulfatado - El Equipo 0:1

53e minuut.
Silaghi geeft een hoge lob. Dziewoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewoński geeft de bal voor. Bitang rent richting de bal. Bitang haalt uit met een fantastische trap. Chebar bokst de bal weg.

75e minuut.
Meichtry geeft de bal voor. Kraśnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśnicki geeft de bal voor. Bitang rent richting de bal. Bitang geeft de bal voor. Chebar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Pazurek is nu in balbezit. Fizedean legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pazurek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pazurek neemt zijn aanloop. Laosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Sulfatado - El Equipo 1:1

84e minuut.
Bitang is nu in balbezit. Schneider begaat een overtreding. Bitang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Creţescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stawowy kopt de bal weg. Klungelig pakt Földi de bal. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Creţescu is nu in balbezit. Creţescu geeft een hoge lob. Silaghi heeft problemen om de bal te vangen. Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sulfatado - El Equipo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sulfatado 65%, El Equipo 35%.
Atlético Sulfatado - El Equipo 1:2