Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El mejor de los tres alexclub
24-04-22C Tactiek S. A R
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
74.1 gemiddelde waardering 66.2
incredible Schieten very good
formidable Passen excellent
brilliant Verdedigen outstanding


1e minuut.
Belodedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Hinojosa is nu in balbezit. Fernández Hinojosa speelt de bal door. Kopytko heeft problemen om de bal te vangen. Kopytko schiet op doel. Buarque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Ofner passt de bal in één keer door. Adamos verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manrique met een snelle inworp. Godzina geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Manrique rent richting de bal. Manrique passt de bal met de wreef. Godzina is nu in balbezit. Godzina geeft een hoge lob. Ofner springt en kopt de bal. de Lange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Radulović is nu in balbezit. Radulović probeert naar een medespeler te passen. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Hinojosa verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Hinojosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Adamos geeft een lange en hoge pass. Radulović rent richting de bal. Radulović geeft een lange en hoge pass. Ofner krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - alexclub 0:1

18e minuut.
Da Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. Da Cunha geeft een lange en hoge pass. Belodedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedić haalt uit met een fantastische trap. Buarque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El mejor de los tres - alexclub 1:1

38e minuut.
Dufour rent richting de bal. Šašić onderschept slim de pass. Šašić geeft een hoge lob. Belodedić rent richting de bal. Belodedić haalt uit met een fantastische trap. Buarque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gmitrzak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fernández Hinojosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedić draait met de bal, schiet en ... Buarque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - alexclub 2:1

44e minuut.
Šašić probeert naar een medespeler te passen. Kopytko is nu in balbezit. Kopytko probeert naar een medespeler te passen. Belodedić is nu in balbezit. Belodedić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - alexclub 3:1

45e minuut.
Ciortea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El mejor de los tres 53%, alexclub 47%.
El mejor de los tres - alexclub 3:1

52e minuut.
Kotucz geeft een lange en hoge pass. Manrique kopt de bal weg. Da Cunha speelt de bal door. Kopytko is nu in balbezit. Kopytko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Šašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šašić geeft een hoge lob. Daar is Kotucz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedić is nu in balbezit. Belodedić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Gmitrzak speelt de bal door. Fernández Hinojosa geeft de bal voor. Ofner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofner haalt uit met een fantastische trap. de Lange werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - alexclub 3:2

62e minuut.
Belodedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotucz verovert de bal door een tackle van achteren. Kopytko onderschept slim de pass. Kopytko draait met de bal, schiet en ... Buarque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - alexclub 4:2

65e minuut.
Kopytko verovert de bal door een tackle van achteren. Kopytko probeert naar een medespeler te passen. Belodedić rent richting de bal. Belodedić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Da Cunha rent richting de bal. Da Cunha passt de bal zonder na te denken. Belodedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopytko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Việt Dương probeert naar een medespeler te passen. Gatzemeier met een sublieme pass. Da Cunha probeert naar een medespeler te passen. Belodedić heeft problemen om de bal te vangen. Belodedić haalt uit met een fantastische trap. Buarque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kopytko rent richting de bal. Kopytko haalt uit met een fantastische trap. Buarque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - alexclub 5:2

76e minuut.
Gatzemeier verovert de bal door een tackle van achteren. Gatzemeier passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Šašić de bal. Šašić geeft een hoge lob. Belodedić springt en kopt de bal. Buarque bokst de bal weg. Kopytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopytko schiet op doel. Buarque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - alexclub 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El mejor de los tres 45%, alexclub 55%.
El mejor de los tres - alexclub 6:2