Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el 99 Excursio F. C.
442 Tactiek RRDT
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
54.1 gemiddelde waardering 48.1
uitmuntend Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Pitman verovert de bal door een tackle van achteren. Pitman geeft een hoge lob. Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Özşahinbay springt en kopt de bal. Espot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domide met een snelle inworp. Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Täuber onderschept slim de pass. Täuber geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Qəzənfərov probeert naar een medespeler te passen. Ghandour speelt de bal door. Devtek is nu in balbezit. Devtek geeft een hoge lob. Özşahinbay is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - Excursio F. C. 1:0

10e minuut.
Young onderschept slim de pass. Ghandour is nu in balbezit. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Espot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - Excursio F. C. 2:0

20e minuut.
Calabresa geeft de bal voor. Inworp. Domide zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Täuber geeft de bal voor. Nenashev springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Qəzənfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Qəzənfərov met een sublieme pass. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - Excursio F. C. 3:0

29e minuut.
Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues geeft de bal voor. Özşahinbay kopt de bal weg. Fonseca kan de bal niet met de borst controleren. Fonseca schiet op doel. Espot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Peppler controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Calabresa neemt vlug de vrije trap. Özşahinbay kopt de bal weg. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Espot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Turkeshi geeft een hoge lob. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues met een sublieme pass. Qəzənfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca schiet op doel. Espot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - Excursio F. C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el 99 43%, Excursio F. C. 57%.
el 99 - Excursio F. C. 4:0

46e minuut.
Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues geeft de bal voor. Fonseca kopt de bal weg. Özşahinbay is nu in balbezit. Özşahinbay schiet op doel. Espot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Espot niet meer kan verder spelen. Muñoz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beauchamp met de inworp. Ghandour is nu in balbezit. Özşahinbay verovert de bal door een tackle van achteren. Özşahinbay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Beauchamp geeft een lange en hoge pass. Domide is nu in balbezit. Domide met een sublieme pass. Nenashev rent richting de bal. Nenashev draait met de bal, schiet en ... Hořava bokst de bal weg.

51e minuut.
Calabresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabresa geeft een lange en hoge pass. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - Excursio F. C. 5:0

59e minuut.
Pitman met een sublieme pass. Turkeshi is nu in balbezit. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca schiet op doel. Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - Excursio F. C. 6:0

60e minuut.
Šemeginas komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Beauchamp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özşahinbay is nu in balbezit. Özşahinbay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - Excursio F. C. 7:0

70e minuut.
Qəzənfərov is nu in balbezit. Qəzənfərov geeft een lange en hoge pass. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca schiet op doel. Muñoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - Excursio F. C. 8:0

71e minuut.
Munkvold komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pitman geeft een hoge lob. Fonseca probeert de bal met de borst te controleren. Turkeshi rent richting de bal. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Peppler stond buitenspel. Camps komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Beauchamp onderschept slim de pass. Beauchamp geeft een hoge lob. Šemeginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šemeginas schiet op doel. Hořava probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - Excursio F. C. 8:1

77e minuut.
Turkeshi geeft de bal voor. Altrichter speelt de bal door. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - Excursio F. C. 9:1

86e minuut.
Inworp. Gabrillargues met de inworp. Camps is nu in balbezit. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues geeft een lange en hoge pass. Muñoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Özşahinbay rent richting de bal. Özşahinbay passt de bal met de wreef. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - Excursio F. C. 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el 99 31%, Excursio F. C. 69%.
el 99 - Excursio F. C. 10:1