Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-15 19:02
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Benfica Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 9478
Benfica JP Great Team
jn Tactiek ATT
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 50.4
excellent Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Fernández Benito de bal. Politankiewicz is nu in balbezit. Bačkora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bačkora krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Pevide bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Valencia rent richting de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Grajeda passt de bal met de wreef. Fernández Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia is nu in balbezit. Fernández Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Benito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fernández Benito is nu in balbezit. Fernández Benito passt de bal in één keer door. Kliba met een sublieme pass. Płaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaczkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Penaguião verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Tyszkiewicz is nu in balbezit. Politankiewicz onderschept slim de pass. Pevide is nu in balbezit. Pevide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica JP - Great Team 0:1

44e minuut.
Almeida geeft een hoge lob. Valencia rent richting de bal. Almeida maakt een afschuwelijke overtreding. Almeida krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica JP 56%, Great Team 44%.
Benfica JP - Great Team 0:1

50e minuut.
Sengo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bajzát rent richting de bal. Bajzát geeft een lange en hoge pass. Fernández Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Sitio rent richting de bal. Sitio passt de bal in één keer door. Gabella verovert de bal door een tackle van achteren. Pevide rent richting de bal. Pevide draait met de bal, schiet en ... Tajner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Kliba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garbe komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Garbe rent richting de bal. Garbe probeert naar een medespeler te passen. Fernández Benito rent richting de bal. Fernández Benito haalt uit met een fantastische trap. Penaguião werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Płaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Fernández Benito passt de bal met de wreef. Valencia is nu in balbezit. Płaczkowski is nu in balbezit. Płaczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benfica JP - Great Team 1:1

63e minuut.
Sitio onderschept slim de pass. Sitio probeert naar een medespeler te passen. Sengo met een sublieme pass. Daar is Politankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Politankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tajner trapt de bal weg. Aimar kopt de bal weg. Klungelig pakt Almeida de bal. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bačkora is nu in balbezit. Bačkora geeft een lange en hoge pass. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel. Penaguião maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica JP - Great Team 2:1

74e minuut.
Pevide met een sublieme pass. Daar is Trombudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trombudo speelt de bal door. Fernández Benito is nu in balbezit. Fernández Benito draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Gabella is nu in balbezit. Gabella geeft een hoge lob. Fernández Benito kan de bal niet met de borst controleren. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Aimar probeert naar een medespeler te passen. Politankiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bačkora. Politankiewicz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Politankiewicz kan niet meer verder spelen. Kneis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica JP 39%, Great Team 61%.
Benfica JP - Great Team 2:1