Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferreiras bar Castelânea
dorgas Tactiek TriD2
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
52.8 gemiddelde waardering 59.5
adequate Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Dibello geeft de bal voor. Berliński verovert de bal door een tackle van achteren. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz schiet op doel. De bal raakt de paal. Berliński heeft problemen om de bal te vangen. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Castelânea 0:1

9e minuut.
Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz passt de bal in één keer door. Najjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel. Mariola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Grealish met een sublieme pass. Najjar met een sublieme pass. Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Castelânea 0:2

20e minuut.
Gavioli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wędzonka komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Klungelig pakt Acerola de bal. Vargas begaat een overtreding. Acerola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Herner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Berliński kopt de bal weg. Grealish bereikt de bal nog maar net als eerste. Grealish geeft een hoge lob. Lăzărescu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ejtminowicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Castelânea 0:3

25e minuut.
Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Najjar verovert de bal door een tackle van achteren. Najjar passt de bal met de wreef. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferreiras bar 50%, Castelânea 50%.
Ferreiras bar - Castelânea 0:3

52e minuut.
Vargas probeert naar een medespeler te passen. Borosqui rent richting de bal. Borosqui passt de bal in één keer door. Daffé bereikt de bal nog maar net als eerste. Daffé geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Najjar passt de bal in één keer door. Lăzărescu is nu in balbezit. Aalberts is nu in balbezit. Lăzărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ejtminowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Mariola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Aalberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalberts geeft een hoge lob. Helmes rent richting de bal. Helmes geeft de bal voor. Wędzonka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dibello onderschept slim de pass. Avelino is nu in balbezit. Avelino geeft de bal voor. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lăzărescu heeft problemen om de bal te vangen. Najjar rent richting de bal. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu schiet op doel. Mariola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Aalberts ... Strafschop! Ejtminowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ejtminowicz neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Castelânea 0:4

63e minuut.
Borosqui passt de bal zonder na te denken. Daffé bereikt de bal nog maar net als eerste. Daffé met een sublieme pass. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka draait met de bal, schiet en ... Rattata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Daffé de bal onder controle te krijgen. Herner bereikt de bal nog maar net als eerste. Herner passt de bal in één keer door. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferreiras bar - Castelânea 0:5

74e minuut.
Acerola met een sublieme pass. Lăzărescu heeft problemen om de bal te vangen. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Najjar probeert naar een medespeler te passen. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Berliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berliński krijgt een gele kaart. Ejtminowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Najjar komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Aalberts geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dobrea de bal onder controle te krijgen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel. Mariola probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

90e minuut.
Berliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helmes rent richting de bal. Helmes geeft een hoge lob. Mhedhki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhedhki haalt uit met een fantastische trap. Rattata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferreiras bar 38%, Castelânea 62%.
Ferreiras bar - Castelânea 0:5