Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esporte Clube Pinheiros Colinas F.c
luiz Tactiek AAAAAAAA
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 46.5
excellent Schieten average
good Passen good
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Car verovert de bal door een tackle van achteren. Car geeft een lange en hoge pass. Bojonegoro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. Czułada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - Colinas F.c 1:0

27e minuut.
Bierzyński is nu in balbezit. Bierzyński passt de bal zonder na te denken. Küçükyılmaz is nu in balbezit. Bojonegoro onderschept slim de pass. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hunsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunsoy probeert naar een medespeler te passen. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro schiet op doel. Czułada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - Colinas F.c 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube Pinheiros 61%, Colinas F.c 39%.
Esporte Clube Pinheiros - Colinas F.c 2:0

55e minuut.
Klungelig pakt Anglada de bal. Quintanilha verovert de bal door een tackle van achteren. Quintanilha met een sublieme pass. Zaloga is nu in balbezit. Zaloga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bierzyński speelt de bal door. Bojonegoro rent richting de bal. Küçükyılmaz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Küçükyılmaz krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kříž probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peláez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. Czułada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bojonegoro passt de bal in één keer door. Hunsoy rent richting de bal. Hunsoy passt de bal met de wreef. Thịnh Cường rent richting de bal. Thịnh Cường haalt uit met een fantastische trap. Czułada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Dalzeil rent richting de bal. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Thịnh Cường rent richting de bal. Thịnh Cường schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bruzual passt de bal in één keer door. Bierzyński is nu in balbezit. Idah verovert de bal door een tackle van achteren. Idah passt de bal zonder na te denken. Zaloga is nu in balbezit. Langlois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zaloga is nu in balbezit. Zaloga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - Colinas F.c 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube Pinheiros 41%, Colinas F.c 59%.
Esporte Clube Pinheiros - Colinas F.c 2:1