Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esporte Clube Pinheiros Atlético Mutuipense
luiz Tactiek 4312 PE
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 60.2
very good Schieten excellent
good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Opacki rent richting de bal. Batts verovert de bal door een tackle van achteren. Batts met een sublieme pass. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Siepka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Markic bereikt de bal nog maar net als eerste. Markic geeft een hoge lob. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bierzyński kan de bal niet met de borst controleren. Giza met een sublieme pass. Nowomiejski rent richting de bal. Fernandes verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Batts speelt de bal door. Markic is nu in balbezit. Markic passt de bal zonder na te denken. Giza rent richting de bal. Giza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Papachristou is nu in balbezit. Bojonegoro onderschept slim de pass. Tettamanti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bojonegoro raakt geblesseerd tijdens het duel. Bojonegoro neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - Atlético Mutuipense 1:0

24e minuut.
Markic geeft een lange en hoge pass. Chorąży kopt de bal weg. Bierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza verovert de bal door een tackle van achteren. Giza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bierzyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Batts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batts met een sublieme pass. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Siepka passt de bal zonder na te denken. Batts bereikt de bal nog maar net als eerste. Batts speelt de bal door. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes draait met de bal, schiet en ... Langlois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Siepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siepka passt de bal zonder na te denken. Markic bereikt de bal nog maar net als eerste. Markic geeft een hoge lob. Giza krijgt zijn hoofd ertegen. Langlois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Giza met een sublieme pass. Markic bereikt de bal nog maar net als eerste. Markic passt de bal met de wreef. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes haalt uit met een fantastische trap. Langlois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Car rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Markic zal de hoekschop nemen. Giza krijgt zijn hoofd ertegen. Langlois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Inworp. Markic met de inworp. Siepka geeft een lange en hoge pass. Giza krijgt zijn hoofd ertegen. Langlois probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Batts passt de bal in één keer door. Giza rent richting de bal. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Opacki is nu in balbezit. Scanferla verovert de bal door een tackle van achteren. Scanferla passt de bal zonder na te denken. Fernandes rent richting de bal. Fernandes draait met de bal, schiet en ... Langlois bokst de bal weg. Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Giza is nu in balbezit. Giza schiet op doel. Langlois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esporte Clube Pinheiros - Atlético Mutuipense 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube Pinheiros 63%, Atlético Mutuipense 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esporte Clube Pinheiros - Atlético Mutuipense 1:1

60e minuut.
Bojonegoro kopt de bal weg. Hunsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza begaat een overtreding. Giza krijgt een gele kaart. Hunsoy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
Siepka probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Markic onderschept slim de pass. Markic geeft een lange en hoge pass. Giza maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube Pinheiros 54%, Atlético Mutuipense 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esporte Clube Pinheiros - Atlético Mutuipense 1:1