Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VIOLA F.C. Esporte Clube Pinheiros
433newATT Tactiek luiz
47% Balbezit 53%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 48.9
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Nowomiejski rent richting de bal. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter speelt de bal door. Car rent richting de bal. Domingos onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
VIOLA F.C. - Esporte Clube Pinheiros 1:0

8e minuut.
Fortes speelt de bal door. Bould rent richting de bal. Bould met een sublieme pass. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ener onderschept slim de pass. Majcherek rent richting de bal. Majcherek met een sublieme pass. Daar is Domingos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
du Chatinier rent richting de bal. du Chatinier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Domingos is nu in balbezit. Domingos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Ener de bal. Opacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ener verovert de bal door een tackle van achteren. Bojonegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Bojonegoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hunsoy speelt de bal door. Bierzyński heeft problemen om de bal te vangen. Domingos begaat een overtreding. Domingos krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Chorąży kopt de bal weg. Indares rent richting de bal. Ardeleanu met een sublieme pass. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Richter rent richting de bal. Richter passt de bal zonder na te denken. Bould rent richting de bal. Bould draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VIOLA F.C. - Esporte Clube Pinheiros 2:0

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hunsoy met een snelle inworp. Fortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Bojonegoro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hunsoy probeert naar een medespeler te passen. Pastor probeert naar een medespeler te passen. du Chatinier bereikt de bal nog maar net als eerste. du Chatinier geeft een hoge lob. Richter krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIOLA F.C. 32%, Esporte Clube Pinheiros 68%.
VIOLA F.C. - Esporte Clube Pinheiros 2:0

57e minuut.
Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. du Chatinier maakt een afschuwelijke overtreding. Bojonegoro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bierzyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bojonegoro kopt de bal weg. Ardeleanu kan de bal niet met de borst controleren. Opacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Opacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Indares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński geeft een lange en hoge pass. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro schiet op doel. De bal raakt de paal. Salles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Fortes geeft een lange en hoge pass. Pierzchała kopt de bal weg. Kopa-Ostrowski heeft problemen om de bal te vangen. Domingos is nu in balbezit. Domingos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Hunsoy kopt de bal weg. Majcherek rent richting de bal. Majcherek passt de bal met de wreef. Ardeleanu geeft een hoge lob. Bould krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
VIOLA F.C. - Esporte Clube Pinheiros 3:0

86e minuut.
Bould verovert de bal door een tackle van achteren. Bould passt de bal met de wreef. Richter is nu in balbezit. Richter schiet op doel. Dodos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VIOLA F.C. - Esporte Clube Pinheiros 4:0

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Ardeleanu de bal onder controle te krijgen. Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Bould speelt de bal door. Richter kan de bal niet met de borst controleren. Richter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Indares is nu in balbezit. Indares passt de bal zonder na te denken. Ener bereikt de bal nog maar net als eerste. Opacki onderschept slim de pass. Opacki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIOLA F.C. 37%, Esporte Clube Pinheiros 63%.
VIOLA F.C. - Esporte Clube Pinheiros 4:0