Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-15 18:11
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.01
  • Stadion: Kalnėnai Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3098
Kalnėnai FC MARCINKONYS
Normal Tactiek TAIP
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 44.2
poor Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Håvbrandt is nu in balbezit. Telyčėnas is nu in balbezit. Telyčėnas geeft een hoge lob. Dolecki rent richting de bal. Dolecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:1

3e minuut.
Vizmanas rent richting de bal. Vizmanas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mejerzonas de bal onder controle te krijgen. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mila speelt de bal door. Daar is Telyčėnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telyčėnas met een sublieme pass. Telles is nu in balbezit. Telles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Telyčėnas geeft een lange en hoge pass. Telles kopt de bal weg. Telyčėnas probeert naar een medespeler te passen. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:2

17e minuut.
Vaišneras met een sublieme pass. Pinkus is nu in balbezit. Telyčėnas geeft een hoge lob. Telles probeert de bal met de borst te controleren. Telles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vaišneras geeft een lange en hoge pass. Dolecki is nu in balbezit. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles schiet op doel. Strukas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:3

21e minuut.
Pepcevičius is nu in balbezit. Pepcevičius passt de bal zonder na te denken. Daar is Håvbrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Håvbrandt schiet op doel. Strukas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:4

23e minuut.
Dolecki is nu in balbezit. Gakštys rent richting de bal. Gakštys geeft een hoge lob. Telles springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:5

24e minuut.
Gakštys passt de bal in één keer door. Telyčėnas geeft een hoge lob. Telles rent richting de bal. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt haalt uit met een fantastische trap. Strukas bokst de bal weg.

26e minuut.
Telles is nu in balbezit. Telles passt de bal met de wreef. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki schiet op doel. Vaišneras probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:6

32e minuut.
Dhillon geeft een hoge lob. Gakštys is nu in balbezit. Gakštys geeft een hoge lob. Klungelig pakt Telles de bal. Telles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Vaišneras geeft de bal voor. Mila kopt de bal weg. Telyčėnas heeft problemen om de bal te vangen. Telyčėnas geeft een hoge lob. Telles springt en kopt de bal. Strukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Vaišneras geeft de bal voor. Inworp. Gakštys met een snelle inworp. Dolecki rent richting de bal. Dolecki schiet op doel. Strukas bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:7

37e minuut.
Spundzevičius raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jarašauskas komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Telyčėnas is nu in balbezit. Telyčėnas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dolecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telles rent richting de bal. Telles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:8

45e minuut.
Venskaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Dolecki verovert de bal door een tackle van achteren. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki rent richting de bal. Dolecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalnėnai 82%, FC MARCINKONYS 18%.
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:9

53e minuut.
Dhillon rent richting de bal. Dhillon geeft de bal voor. Dolecki kopt de bal weg. Telles rent richting de bal. Telles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:10

61e minuut.
Kluonaitis geeft een lange en hoge pass. Telyčėnas geeft een lange en hoge pass. Telles rent richting de bal. Telles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:11

63e minuut.
Gabrilevskis speelt de bal door. Gakštys rent richting de bal. Gakštys geeft een lange en hoge pass. Håvbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Håvbrandt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gabrilevskis rent richting de bal. Telyčėnas geeft een lange en hoge pass. Daar is Vaišneras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telles is nu in balbezit. Telles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mila probeert de bal aan de voet te houden. Vizmanas rent richting de bal. Mila begaat een overtreding. Mila krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Dolecki rent richting de bal. Dolecki met een sublieme pass. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles schiet op doel. Strukas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gakštys geeft een lange en hoge pass. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles is nu in balbezit. Telles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:12

75e minuut.
Gakštys geeft de bal voor. Vaišneras kopt de bal weg. Žaldarys is nu in balbezit. Håvbrandt onderschept slim de pass. Håvbrandt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gakštys probeert naar een medespeler te passen. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaišneras bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles onderschept slim de pass. Telles schiet op doel. Strukas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Inworp. Gabrilevskis met de inworp. Håvbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Håvbrandt met een sublieme pass. Telyčėnas geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Strukas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Telles de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:13

79e minuut.
Daar is Dolecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gakštys bereikt de bal nog maar net als eerste. Venskaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gakštys onderschept slim de pass. Gakštys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pepcevičius geeft een lange en hoge pass. Gabrilevskis heeft problemen om de bal te vangen. Gabrilevskis geeft de bal voor. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:14

83e minuut.
Dhillon is nu in balbezit. Junevičius begaat een overtreding. Dhillon raakt geblesseerd tijdens het duel. Dhillon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Håvbrandt is nu in balbezit. Håvbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:15

88e minuut.
Venskaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venskaitis geeft de bal voor. Kluonaitis speelt de bal door. Telles is nu in balbezit. Telles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:16

90e minuut.
Dolecki is nu in balbezit. Dolecki geeft een hoge lob. Håvbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Håvbrandt draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalnėnai 73%, FC MARCINKONYS 27%.
Kalnėnai - FC MARCINKONYS 0:17