Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poredni Tigri SMOLA
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 43.9
slecht Schieten goed
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen solide


5e minuut.
Kranjec probeert naar een medespeler te passen. Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà geeft een hoge lob. Delikatny rent richting de bal. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Tigri - SMOLA 0:1

6e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa geeft een lange en hoge pass. Stupár rent richting de bal. Stupár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Zatler rent richting de bal. Stupár verovert de bal door een tackle van achteren. Stupár passt de bal in één keer door. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sitnoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Stupár heeft problemen om de bal te vangen. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny passt de bal met de wreef. Stupár rent richting de bal. Stupár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cavalcabò verovert de bal door een tackle van achteren. Stupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga rent richting de bal. Tekadam verovert de bal door een tackle van achteren. Tekadam geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delikatny krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Tigri - SMOLA 0:2

18e minuut.
Tekadam probeert naar een medespeler te passen. Kula is nu in balbezit. Kula geeft een lange en hoge pass. Delikatny springt en kopt de bal. Sitnoba probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Stupár is nu in balbezit. Stupár passt de bal in één keer door. Delikatny rent richting de bal. Delikatny draait met de bal, schiet en ... Skaper probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kula neemt de hoekschop. Klungelig pakt Stupár de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Skaper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kula is nu in balbezit. Kula geeft een lange en hoge pass. Delikatny rent richting de bal. Delikatny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Tigri - SMOLA 0:3

40e minuut.
Rosa rent richting de bal. Rosa geeft een lange en hoge pass. Ravbar rent richting de bal. Delikatny onderschept slim de pass. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zatler is nu in balbezit. Tekadam verovert de bal door een tackle van achteren. Tekadam met een sublieme pass. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Tigri - SMOLA 0:4

42e minuut.
Stupár passt de bal met de wreef. Nazderko rent richting de bal. Nazderko met een sublieme pass. Delikatny rent richting de bal. Delikatny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Stupár geeft een hoge lob. Nazderko kopt de bal weg. Delikatny heeft problemen om de bal te vangen. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Skaper de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Tigri - SMOLA 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poredni Tigri 73%, SMOLA 27%.
Poredni Tigri - SMOLA 0:5

52e minuut.
Manini heeft problemen om de bal te vangen. Manini passt de bal in één keer door. Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazderko geeft een hoge lob. Stupár springt en kopt de bal. Sitnoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delikatny is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Tigri - SMOLA 0:6

55e minuut.
Manini passt de bal in één keer door. Zatler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekadam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zatler wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zatler kan niet meer verder spelen. Koritnik komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kula geeft een hoge lob. Nazderko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skaper de bal. Stupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Kula passt de bal zonder na te denken. Cavalcabò geeft een hoge lob. Skaper kan de bal niet met de borst controleren. Stupár is nu in balbezit. Stupár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Koritnik de bal. Tekadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekadam probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delikatny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Nazderko heeft problemen om de bal te vangen. Nazderko passt de bal met de wreef. Tekadam speelt de bal door. Stupár is nu in balbezit. Stupár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazderko geeft een lange en hoge pass. Stupár rent richting de bal. Stupár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zajc controleert de bal met de borst. Cavalcabò rent richting de bal. Cavalcabò passt de bal zonder na te denken. Kula geeft de bal voor. Delikatny is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Tigri - SMOLA 0:7

83e minuut.
Cavalcabò verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Krepek met een snelle inworp. Kranjec rent richting de bal. Kranjec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tekadam geeft een hoge lob. Kula met een sublieme pass. Daar is Kozlar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delikatny rent richting de bal. Delikatny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tekadam met een sublieme pass. Nazderko is nu in balbezit. Nazderko passt de bal in één keer door. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny draait met de bal, schiet en ... Sitnoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Tigri - SMOLA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poredni Tigri 75%, SMOLA 25%.
Poredni Tigri - SMOLA 0:8