Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prizadeti Jeleni Hlapci
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 22.1
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Lajnšček onderschept slim de pass. Lajnšček speelt de bal door. Glavnik heeft problemen om de bal te vangen. Koncar onderschept slim de pass. Koncar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Jeleni - Hlapci 1:0

13e minuut.
Mlakar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Adam de bal onder controle te krijgen. Albreht is nu in balbezit. Bukovnik is nu in balbezit. Bukovnik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Albreht rent richting de bal. Albreht speelt de bal door. Glavnik kan de bal niet met de borst controleren. Koncar rent richting de bal. Koncar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ravbar kopt de bal weg. Klungelig pakt Bukovnik de bal. Koncar is nu in balbezit. Koncar draait met de bal, schiet en ... Pintar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Jeleni - Hlapci 2:0

37e minuut.
Albreht heeft problemen om de bal te vangen. Adam is nu in balbezit. Adam geeft de bal voor. Kosak rent richting de bal. Kosak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Jeleni - Hlapci 2:1

39e minuut.
Jug geeft een lange en hoge pass. Kosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlakar rent richting de bal. Kosak verovert de bal door een tackle van achteren. Kosak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prizadeti Jeleni 46%, Hlapci 54%.
Prizadeti Jeleni - Hlapci 2:1

57e minuut.
Lajnšček onderschept slim de pass. Ravbar rent richting de bal. Met opzet legt Lajnšček zijn tegenspeler op de grond. Lajnšček krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Majcen geeft de bal voor. Inworp. Zmagaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zmagaj heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Glavnik ... Strafschop! Zmagaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Glavnik geeft een hoge lob. Bukovnik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Bukovnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sega komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Breznik rent richting de bal. Albreht verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Lajnšček zijn tegenspeler op de grond. Lajnšček krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prizadeti Jeleni 49%, Hlapci 51%.
Prizadeti Jeleni - Hlapci 2:1