Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Požrešni Repincli Prizadeti Avtobusi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Ravnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravnik probeert naar een medespeler te passen. Lisjak is nu in balbezit. Lisjak draait met de bal, schiet en ... Kuhar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Požrešni Repincli - Prizadeti Avtobusi 0:1

21e minuut.
Ravnik verovert de bal door een tackle van achteren. Slak onderschept slim de pass. Kvas rent richting de bal. Slak verovert de bal door een tackle van achteren. Slak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pek passt de bal met de wreef. Ravnik probeert naar een medespeler te passen. Pek met een sublieme pass. Lisjak is nu in balbezit. Lisjak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Požrešni Repincli 50%, Prizadeti Avtobusi 50%.
Požrešni Repincli - Prizadeti Avtobusi 0:1

50e minuut.
Potočnik kopt de bal weg. Daar is Lisjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontrec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kvas geeft de bal voor. Potočnik kopt de bal weg. Lisjak rent richting de bal. Lisjak haalt uit met een fantastische trap. Kuhar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Požrešni Repincli - Prizadeti Avtobusi 0:2

65e minuut.
Kvas speelt de bal door. Potočnik speelt de bal door. Pek is nu in balbezit. Lisjak rent richting de bal. Lisjak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Podgrajšek trapt de bal weg van het doel. Kvas probeert naar een medespeler te passen. Lisjak is nu in balbezit. Lisjak haalt uit met een fantastische trap. Kuhar bokst de bal weg.

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kuhar niet meer kan verder spelen. Sapa komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Primožič geeft een hoge lob. Hrast controleert de bal met de borst. Ravnik rent richting de bal. Slak onderschept slim de pass. Slak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Požrešni Repincli 54%, Prizadeti Avtobusi 46%.
Požrešni Repincli - Prizadeti Avtobusi 0:2