Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huntsome FC Farlig Pondus
541 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 21.2
solid Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Myklebust bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti onderschept slim de pass. Scotti probeert naar een medespeler te passen. Majewski rent richting de bal. Majewski haalt uit met een fantastische trap. Holmefjord verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mrvaljević is nu in balbezit. Mrvaljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Farlig Pondus 1:0

7e minuut.
Mrvaljević met een sublieme pass. Marciaga is nu in balbezit. Marciaga speelt de bal door. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Farlig Pondus 2:0

17e minuut.
Scotti passt de bal met de wreef. Marciaga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Majewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Farlig Pondus 3:0

23e minuut.
Nordvik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scotti neemt de hoekschop. Majewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Majewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Farlig Pondus 4:0

31e minuut.
Petinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Petinelli passt de bal in één keer door. Majewski is nu in balbezit. Mrvaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrvaljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Farlig Pondus 5:0

40e minuut.
Nordvik geeft de bal voor. Petinelli kopt de bal weg. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski schiet op doel. Nansen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rønning bereikt de bal nog maar net als eerste. Rønning passt de bal zonder na te denken. Myklebust met een sublieme pass. Slåen is nu in balbezit. Slåen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Farlig Pondus 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huntsome FC 39%, Farlig Pondus 61%.
Huntsome FC - Farlig Pondus 5:1

47e minuut.
Myklebust heeft problemen om de bal te vangen. Mrvaljević is nu in balbezit. Mrvaljević passt de bal zonder na te denken. Scotti is nu in balbezit. Scotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Radomirov passt de bal zonder na te denken. Matlocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlocha passt de bal zonder na te denken. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Majewski probeert naar een medespeler te passen. Marciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga geeft een hoge lob. Majewski probeert de bal met de borst te controleren. Majewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Petinelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Refsnes rent richting de bal. Refsnes speelt de bal door. Vestad rent richting de bal. Vestad draait met de bal, schiet en ... Ceulemans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Majewski geeft de bal voor. Radomirov rent richting de bal. Scotti is nu in balbezit. Scotti met een sublieme pass. Majewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Farlig Pondus 6:1

60e minuut.
Doeltrap. Guitton komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Marciaga is nu in balbezit. Drevland bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlocha begaat een overtreding. Drevland wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Drevland kan niet meer verder spelen. Sagstuen komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Vestad is nu in balbezit. Matlocha is nu in balbezit. Matlocha passt de bal met de wreef. Majewski rent richting de bal. Majewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Holmefjord trapt de bal weg van het doel. Sagstuen probeert naar een medespeler te passen. İsayev rent richting de bal. Slåen onderschept slim de pass. Slåen draait met de bal, schiet en ... Ceulemans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole geeft een hoge lob. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski geeft een lange en hoge pass. Guitton is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marciaga neemt de hoekschop. Myklebust heeft problemen om de bal te vangen. Majewski rent richting de bal. Majewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Farlig Pondus 7:1

76e minuut.
Slåen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole onderschept slim de pass. Cole passt de bal zonder na te denken. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski schiet op doel. Holmefjord kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Farlig Pondus 8:1

89e minuut.
Majewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marciaga de bal. Marciaga passt de bal zonder na te denken. Petinelli is nu in balbezit. Petinelli geeft een lange en hoge pass. Holmefjord verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Majewski is nu in balbezit. Majewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huntsome FC - Farlig Pondus 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huntsome FC 30%, Farlig Pondus 70%.
Huntsome FC - Farlig Pondus 9:1