Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-18 19:07
  • Competitiewedstrijd: 1. divisjon.02
  • Stadion: Xeter Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3098
Xeter olimpia pelplin
Normal Tactiek dddddddddd
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 31.8
matig Schieten slecht
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Martínez speelt de bal door. Paredes met een sublieme pass. Scaloni is nu in balbezit. Scaloni heeft problemen om de bal te vangen. Scaloni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - olimpia pelplin 0:1

11e minuut.
Yüceses passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ruisch de bal. Ruisch geeft een hoge lob. Daar is Scaloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scaloni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bellangioli geeft de bal voor. Scaloni heeft problemen om de bal te vangen. Fagerheim is nu in balbezit. Scaloni verovert de bal door een tackle van achteren. Scaloni schiet op doel. Askeland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Yüceses rent richting de bal. Yüceses geeft een lange en hoge pass. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel. Askeland probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - olimpia pelplin 0:2

34e minuut.
Ruisch passt de bal zonder na te denken. Scaloni heeft problemen om de bal te vangen. Wolden bereikt de bal nog maar net als eerste. Scaloni verovert de bal door een tackle van achteren. Scaloni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Scaloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scaloni haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Wolden de bal. Scaloni is nu in balbezit. Scaloni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - olimpia pelplin 0:3

41e minuut.
Ruisch is nu in balbezit. Ruisch speelt de bal door. Paredes speelt de bal door. Grimes rent richting de bal. Grimes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - olimpia pelplin 0:4

44e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Paredes passt de bal zonder na te denken. Fagerheim rent richting de bal. Scaloni verovert de bal door een tackle van achteren. Scaloni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - olimpia pelplin 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xeter 62%, olimpia pelplin 38%.
Xeter - olimpia pelplin 0:5

53e minuut.
Klungelig pakt Grimes de bal. Grimes passt de bal zonder na te denken. Paredes speelt de bal door. Scaloni is nu in balbezit. Scaloni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Askeland trapt de bal weg van het doel. Grimes kopt de bal weg. Daar is Scaloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scaloni draait met de bal, schiet en ... Askeland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - olimpia pelplin 0:6

74e minuut.
Wolden bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes onderschept slim de pass. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Scaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Scaloni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ruisch onderschept slim de pass. Midtgård begaat een overtreding. Ruisch raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruisch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fagerheim heeft problemen om de bal te vangen. Scaloni rent richting de bal. Scaloni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Paredes kopt de bal weg. Daar is Fagerheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scaloni is nu in balbezit. Scaloni schiet op doel. Askeland werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - olimpia pelplin 0:7

90e minuut.
Scaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oma is nu in balbezit. Scaloni onderschept slim de pass. Scaloni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - olimpia pelplin 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xeter 65%, olimpia pelplin 35%.
Xeter - olimpia pelplin 0:8