Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akadimah FC Åsane UL
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Hallingstad rent richting de bal. Hallingstad passt de bal zonder na te denken. Myklebust is nu in balbezit. Vestrheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestrheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akadimah FC - Åsane UL 0:1

37e minuut.
Myklebust bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Myklebust onderschept slim de pass. Myklebust schiet op doel. Hangeland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akadimah FC - Åsane UL 0:2

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nymoen trapt de bal weg van het doel. Drange kopt de bal weg. Vestrheim rent richting de bal. Vestrheim schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Akadimah FC - Åsane UL 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akadimah FC 45%, Åsane UL 55%.
Akadimah FC - Åsane UL 0:3

48e minuut.
Rudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Myklebust is nu in balbezit. Myklebust passt de bal in één keer door. Vestrheim rent richting de bal. Vestrheim haalt uit met een fantastische trap. Hangeland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Myklebust rent richting de bal. Myklebust met een sublieme pass. Fagernes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestrheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestrheim draait met de bal, schiet en ... Hangeland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Myklebust rent richting de bal. Vestrheim rent richting de bal. Fagernes rent richting de bal. Vestrheim verovert de bal door een tackle van achteren. Vestrheim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tornes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hovland de bal. Ringnes rent richting de bal. Ringnes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akadimah FC - Åsane UL 1:3

71e minuut.
Rudi is nu in balbezit. Tornes verovert de bal door een tackle van achteren. Tornes probeert naar een medespeler te passen. Ringnes is nu in balbezit. Ringnes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Woldseth rent richting de bal. Woldseth passt de bal met de wreef. Ringnes is nu in balbezit. Ringnes draait met de bal, schiet en ... Nymoen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akadimah FC - Åsane UL 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akadimah FC 53%, Åsane UL 47%.
Akadimah FC - Åsane UL 2:3