Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KVV Brugge United Real Nuevos
Daum Fußball Tactiek ik7
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
58.6 gemiddelde waardering 60.3
very good Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Van de Keere geeft de bal voor. Klungelig pakt Jaeger de bal. Schelfhout begaat een overtreding. Jaeger raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Van de Keere kan de bal niet met de borst controleren. Kowalówka onderschept slim de pass. Kowalówka passt de bal zonder na te denken. Peer geeft een hoge lob. Cordier is nu in balbezit. Van Hove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cordier is nu in balbezit. Cordier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KVV Brugge United - Real Nuevos 0:1

14e minuut.
Nainggolan verovert de bal door een tackle van achteren. Nainggolan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schelfhout de bal. Schelfhout geeft een hoge lob. Van den Bergh maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Peer kopt de bal weg. Kapcsos bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kapcsos zal de hoekschop nemen. Cordier maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Hove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Cocker geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kowalówka de bal onder controle te krijgen. Van den Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KVV Brugge United - Real Nuevos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVV Brugge United 36%, Real Nuevos 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KVV Brugge United - Real Nuevos 1:1

52e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Benítez passt de bal zonder na te denken. Van Gijseghem rent richting de bal. Bruycker onderschept slim de pass. Bruycker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Godderie komt het veld opgelopen. Biesiada komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Bovyn komt het veld opgelopen. Biesiada met een snelle inworp. Nainggolan geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Samolej geeft een lange en hoge pass. Jaeger is nu in balbezit. Biesiada verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiada geeft een lange en hoge pass. Godderie krijgt zijn hoofd ertegen. Vandenhout bokst de bal weg.

90e minuut.
Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan geeft een lange en hoge pass. Godderie rent richting de bal. Godderie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVV Brugge United 38%, Real Nuevos 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KVV Brugge United - Real Nuevos 1:1