Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-18 19:09
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.04
  • Stadion: `t Mijnveld
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 29999
KV Zanzibar globeshotters
532 Tactiek 3-5-2
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 53.1
goed Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Ba geeft de bal voor. Strama is nu in balbezit. Wańkowicz begaat een overtreding. Wańkowicz krijgt een gele kaart.

14e minuut.
De Hauwere speelt de bal door. Bıçkın is nu in balbezit. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama schiet op doel. Pauwels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - globeshotters 0:1

16e minuut.
Schaessens met een sublieme pass. Rudolph geeft een lange en hoge pass. Meyen met een sublieme pass. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari draait met de bal, schiet en ... Pauwels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Meyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmens speelt de bal door. Tecuari rent richting de bal. Tecuari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - globeshotters 0:2

21e minuut.
Peinado passt de bal zonder na te denken. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama verovert de bal door een tackle van achteren. Strama passt de bal in één keer door. Tecuari rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tecuari rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - globeshotters 0:3

25e minuut.
Ba met een snelle inworp. Bıçkın rent richting de bal. Bıçkın passt de bal met de wreef. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ba rent richting de bal. Ba geeft een hoge lob. Strama kopt de bal weg. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari schiet op doel. Pauwels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wańkowicz kopt de bal weg. Bıçkın geeft een lange en hoge pass. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Bıçkın speelt de bal door. Tecuari is nu in balbezit. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari verovert de bal door een tackle van achteren. Tecuari draait met de bal, schiet en ... Pauwels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KV Zanzibar 69%, globeshotters 31%.
KV Zanzibar - globeshotters 0:3

47e minuut.
De Hauwere onderschept slim de pass. Lemmens probeert naar een medespeler te passen. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - globeshotters 0:4

50e minuut.
Jurczyga is nu in balbezit. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rym verovert de bal door een tackle van achteren. Rym geeft een lange en hoge pass. Nádai krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tecuari is nu in balbezit. Tecuari met een sublieme pass. Meyen met een sublieme pass. Strama is nu in balbezit. Strama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - globeshotters 0:5

59e minuut.
Verheyen is nu in balbezit. Verheyen met een sublieme pass. Lemmens speelt de bal door. Meyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyen geeft een hoge lob. Pauwels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Deroo met een sublieme pass. Gabriëls kopt de bal weg. Lemmens probeert de bal aan de voet te houden. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Meyen met de inworp. Lemmens rent richting de bal. Lemmens passt de bal in één keer door. Strama rent richting de bal. Strama haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jurczyga probeert de bal met de borst te controleren. Tecuari rent richting de bal. Tecuari schiet op doel. Pauwels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Meyen speelt de bal door. Ott is nu in balbezit. Ott geeft de bal voor. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari schiet op doel. Pauwels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

80e minuut.
Buitenspel voor Czwertyński. Goede buitenspelval van de verdediging. De Mol komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Wańkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Wańkowicz geeft een hoge lob. Ott kopt de bal weg. Strama is nu in balbezit. Strama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Simpelaere speelt de bal door. De Hauwere speelt de bal door. Jurczyga geeft een hoge lob. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KV Zanzibar 53%, globeshotters 47%.
KV Zanzibar - globeshotters 0:5