Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Heusden-Voort KSK Meeuwen
Monte Titano Tactiek Groot Hol
49% Balbezit 51%
17% Spel op eigen helft 83%
16 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 37.2
redelijk Schieten waardeloos
solide Passen matig
slecht Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Illegems is nu in balbezit. Illegems speelt de bal door. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck schiet op doel. Räni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - KSK Meeuwen 1:0

23e minuut.
Roma is nu in balbezit. Luźny verovert de bal door een tackle van achteren. Tomić met een sublieme pass. Luźny geeft een hoge lob. Slabbinck krijgt zijn hoofd ertegen. Räni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Cazenave met de inworp. Luźny rent richting de bal. Luźny speelt de bal door. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - KSK Meeuwen 2:0

32e minuut.
Cazenave met de inworp. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny met een sublieme pass. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - KSK Meeuwen 3:0

38e minuut.
Cazenave met een snelle inworp. Luźny rent richting de bal. Luźny met een sublieme pass. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. Räni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luźny rent richting de bal. Luźny passt de bal zonder na te denken. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luźny met een sublieme pass. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck schiet op doel. Räni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - KSK Meeuwen 4:0

42e minuut.
Występski rent richting de bal. Występski geeft de bal voor. Matusewicz is nu in balbezit. Luźny onderschept slim de pass. Luźny passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - KSK Meeuwen 5:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luźny komt het veld opgelopen. Cruts komt het veld opgelopen. Brackenier komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 21%, KSK Meeuwen 79%.
SV Heusden-Voort - KSK Meeuwen 5:0

55e minuut.
Klungelig pakt Brackenier de bal. Inworp. Występski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruts rent richting de bal. Cruts draait met de bal, schiet en ... Räni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Brackenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Brackenier geeft een hoge lob. Występski probeert de bal aan de voet te houden. Cruts rent richting de bal. Cruts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 12%, KSK Meeuwen 88%.
SV Heusden-Voort - KSK Meeuwen 5:0