Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-12 19:13
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.07
  • Stadion: RSCL1 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11382
RSCL1 FC Blauwe Reiger
Dieu Tactiek 352
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 37
uitstekend Schieten matig
solide Passen goed
goed Verdedigen redelijk


10e minuut.
Pérez Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Alonso passt de bal zonder na te denken. Egger met een sublieme pass. Giustina rent richting de bal. Giustina haalt uit met een fantastische trap. Broos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - FC Blauwe Reiger 1:0

11e minuut.
Van Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Giustina onderschept slim de pass. Giustina probeert naar een medespeler te passen. Cristescu is nu in balbezit. Cristescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Bertanzetti is nu in balbezit. Egger verovert de bal door een tackle van achteren. Egger geeft een lange en hoge pass. Cristescu heeft problemen om de bal te vangen. Cristescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Giustina rent richting de bal. Cristescu rent richting de bal. Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu rent richting de bal. Cristescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - FC Blauwe Reiger 2:0

25e minuut.
Szotek geeft de bal voor. Milanés rent richting de bal. Milanés geeft de bal voor. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu haalt uit met een fantastische trap. Broos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rabello geeft een hoge lob. Welker rent richting de bal. Cristescu is nu in balbezit. Cristescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - FC Blauwe Reiger 3:0

30e minuut.
Klungelig pakt Vervoort de bal. Cristescu onderschept slim de pass. Skoupý tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skoupý krijgt een gele kaart. Cristescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Locatelli komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rabello kopt de bal weg. Cristescu is nu in balbezit. Giustina rent richting de bal. Giustina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - FC Blauwe Reiger 4:0

39e minuut.
Egger heeft problemen om de bal te vangen. Egger speelt de bal door. Giustina rent richting de bal. Giustina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - FC Blauwe Reiger 5:0

44e minuut.
Egger passt de bal met de wreef. Daar is Englebert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Alonso onderschept slim de pass. Pérez Alonso geeft een lange en hoge pass. Cristescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Szotek rent richting de bal. Giustina verovert de bal door een tackle van achteren. Giustina met een sublieme pass. Cristescu rent richting de bal. Cristescu draait met de bal, schiet en ... Broos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - FC Blauwe Reiger 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSCL1 37%, FC Blauwe Reiger 63%.
RSCL1 - FC Blauwe Reiger 6:0

46e minuut.
Bertanzetti passt de bal in één keer door. Pérez Alonso is nu in balbezit. Pérez Alonso speelt de bal door. Cristescu is nu in balbezit. Cristescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Skoupý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoupý probeert naar een medespeler te passen. Locatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Locatelli draait met de bal, schiet en ... Broos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kasemägi geeft een hoge lob. Locatelli rent richting de bal. Locatelli met een sublieme pass. Daar is Giustina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giustina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - FC Blauwe Reiger 7:0

52e minuut.
Rabello is nu in balbezit. Rabello passt de bal met de wreef. Cristescu rent richting de bal. Cristescu schiet op doel. Broos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - FC Blauwe Reiger 8:0

55e minuut.
Siebers passt de bal zonder na te denken. Egger is nu in balbezit. Egger passt de bal in één keer door. Cristescu is nu in balbezit. Cristescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Locatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Constant bereikt de bal nog maar net als eerste. Constant passt de bal met de wreef. Cristescu is nu in balbezit. Cristescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - FC Blauwe Reiger 9:0

69e minuut.
Pérez Alonso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egger is nu in balbezit. Egger passt de bal zonder na te denken. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Pérez Alonso geeft een lange en hoge pass. Welker kan de bal niet met de borst controleren. Cristescu is nu in balbezit. Cristescu haalt uit met een fantastische trap. Broos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - FC Blauwe Reiger 10:0

75e minuut.
Almarza kopt de bal weg. Constant is nu in balbezit. Constant passt de bal zonder na te denken. Rabello geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Skoupý de bal onder controle te krijgen. Broos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Giustina rent richting de bal. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Giustina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu haalt uit met een fantastische trap. Broos bokst de bal weg.

78e minuut.
Skoupý geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabello met de inworp. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu schiet op doel. Broos bokst de bal weg.

79e minuut.
Skoupý geeft een lange en hoge pass. Constant met een sublieme pass. Giustina is nu in balbezit. Giustina schiet op doel. Welker probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pérez Alonso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cristescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Broos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - FC Blauwe Reiger 11:0

84e minuut.
Giustina rent richting de bal. Szotek is nu in balbezit. Giustina verovert de bal door een tackle van achteren. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Skoupý geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabello met de inworp. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSCL1 31%, FC Blauwe Reiger 69%.
RSCL1 - FC Blauwe Reiger 11:0