Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnie en Zonen hogerop vinkt
532 Tactiek 4 4 2
43% Balbezit 57%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 58.7
very good Schieten solid
good Passen excellent
excellent Verdedigen solid


10e minuut.
Qualle bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualle geeft een lange en hoge pass. Vanbogaert kopt de bal weg. Kremer heeft problemen om de bal te vangen. Kremer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Daar is Wijas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baré rent richting de bal. Wijas onderschept slim de pass. Aleksovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski geeft een lange en hoge pass. Hauwaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aleksovski met de inworp. Wijas geeft een lange en hoge pass. Hennerkes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - hogerop vinkt 0:1

33e minuut.
Kremer probeert naar een medespeler te passen. Thiryn rent richting de bal. Thiryn met een sublieme pass. Kremer rent richting de bal. Kremer draait met de bal, schiet en ... Green Jensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Dusolie is nu in balbezit. Dusolie passt de bal met de wreef. Kremer rent richting de bal. Dusolie rent richting de bal. Dusolie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 45%, hogerop vinkt 55%.
Winnie en Zonen - hogerop vinkt 0:1

51e minuut.
Morel onderschept slim de pass. Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Morel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Morel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Qualle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amsel komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Baré onderschept slim de pass. Baré geeft een hoge lob. Chodacki kopt de bal weg. Aleksovski rent richting de bal. Aleksovski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Hennerkes maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Wyrwas speelt de bal door. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Baré probeert naar een medespeler te passen. Dusolie is nu in balbezit. Fierbânţeanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fierbânţeanu krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Hauwaert trapt de bal weg van het doel. Vanbogaert kopt de bal weg. Thiryn speelt de bal door. Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hennerkes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stroobants. Hennerkes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Virtejaru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wijas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - hogerop vinkt 0:2

72e minuut.
Fierbânţeanu is nu in balbezit. Fierbânţeanu passt de bal zonder na te denken. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - hogerop vinkt 0:3

73e minuut.
Kremer verovert de bal door een tackle van achteren. Dusolie heeft problemen om de bal te vangen. Kremer is nu in balbezit. Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Stroobants passt de bal met de wreef. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie probeert naar een medespeler te passen. Kremer is nu in balbezit. Kremer haalt uit met een fantastische trap. Green Jensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Fierbânţeanu met een sublieme pass. Virtejaru is nu in balbezit. Virtejaru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baré de bal. Wijas is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Engwall geeft een lange en hoge pass. Mamelias is nu in balbezit. Mamelias passt de bal in één keer door. Daar is Aleksovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksovski geeft een hoge lob. Hauwaert bokst de bal weg.

83e minuut.
Vanbogaert kopt de bal weg. Virtejaru heeft problemen om de bal te vangen. Deschuytter probeert naar een medespeler te passen. Kremer is nu in balbezit. Kremer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Engwall probeert naar een medespeler te passen. Wiggers geeft een lange en hoge pass. Amsel kopt de bal weg. Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Hauwaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wijas krijgt zijn hoofd ertegen. Hauwaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Fierbânţeanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Stroobants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennerkes rent richting de bal. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap. Hauwaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - hogerop vinkt 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 52%, hogerop vinkt 48%.
Winnie en Zonen - hogerop vinkt 0:4