Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.K Lommel hogerop vinkt
JOSIE Tactiek 4 4 2
46% Balbezit 54%
98% Spel op eigen helft 2%
0 Doelpogingen 69
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 50
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Peneda onderschept slim de pass. Peneda met een sublieme pass. Kebak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebak draait met de bal, schiet en ... Gaever probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:1

4e minuut.
Prętczyński passt de bal in één keer door. Penkov rent richting de bal. Penkov probeert naar een medespeler te passen. Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Prętczyński met een sublieme pass. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dikici met de inworp. Peneda probeert naar een medespeler te passen. Hennerkes rent richting de bal. Hennerkes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:2

8e minuut.
Dikici met de inworp. Luzac verovert de bal door een tackle van achteren. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes draait met de bal, schiet en ... Gaever probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:3

9e minuut.
Hennerkes heeft problemen om de bal te vangen. Hennerkes probeert naar een medespeler te passen. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński schiet op doel. Gaever probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:4

12e minuut.
Prętczyński probeert naar een medespeler te passen. Peneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Hennerkes rent richting de bal. Hennerkes schiet op doel. Gaever probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Peneda rent richting de bal. Peneda passt de bal in één keer door. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński schiet op doel. Gaever probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:5

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dikici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prętczyński kopt de bal weg. Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aleksovski is nu in balbezit. Aleksovski schiet op doel. Gaever probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Luzac is nu in balbezit. Prętczyński onderschept slim de pass. Prętczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aleksovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kebak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hennerkes de bal onder controle te krijgen. Gaever is nu in balbezit. Kebak onderschept slim de pass. Kebak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:6

21e minuut.
Kebak met een sublieme pass. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński schiet op doel. Gaever werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:7

22e minuut.
Mamelias met een sublieme pass. Kebak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebak geeft een hoge lob. Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hennerkes rent richting de bal. Hennerkes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:8

23e minuut.
Prętczyński onderschept slim de pass. Prętczyński passt de bal met de wreef. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes schiet op doel. Gaever maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:9

24e minuut.
Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński passt de bal in één keer door. Daar is Hennerkes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennerkes draait met de bal, schiet en ... Gaever probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:10

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamelias met de inworp. Daar is Aleksovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksovski passt de bal met de wreef. Hennerkes geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:11

28e minuut.
Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński probeert naar een medespeler te passen. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes schiet op doel. Gaever werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:12

29e minuut.
Chojka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dikici met de inworp. Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński geeft een lange en hoge pass. Gaever bokst de bal weg. Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:13

31e minuut.
Kebak is nu in balbezit. Kebak met een sublieme pass. Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:14

33e minuut.
Dikici met een snelle inworp. Aleksovski rent richting de bal. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hennerkes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennerkes schiet op doel. Gaever probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes draait met de bal, schiet en ... Gaever maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:15

35e minuut.
Dikici heeft problemen om de bal te vangen. Dikici passt de bal met de wreef. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Hennerkes rent richting de bal. Hennerkes draait met de bal, schiet en ... Gaever bokst de bal weg. Hennerkes rent richting de bal. Hennerkes schiet op doel. Gaever werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Peneda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hennerkes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński draait met de bal, schiet en ... Gaever werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:16

40e minuut.
Dikici passt de bal in één keer door. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński passt de bal zonder na te denken. Hennerkes rent richting de bal. Hennerkes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński schiet op doel. Gaever kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:17

42e minuut.
Dikici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prętczyński heeft problemen om de bal te vangen. Prętczyński speelt de bal door. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prętczyński heeft problemen om de bal te vangen. Prętczyński met een sublieme pass. Aleksovski is nu in balbezit. Aleksovski draait met de bal, schiet en ... Gaever probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:18

44e minuut.
Penkov passt de bal in één keer door. Daar is Kebak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kebak met een sublieme pass. Daar is Prętczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prętczyński draait met de bal, schiet en ... Gaever probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kebak rent richting de bal. Kebak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 97%, hogerop vinkt 3%.
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:18

46e minuut.
Hennerkes probeert naar een medespeler te passen. Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:19

49e minuut.
Inworp. Dikici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peneda met een sublieme pass. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prętczyński speelt de bal door. Gaever kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:20

50e minuut.
Prętczyński met een snelle inworp. Dikici probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aleksovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksovski schiet op doel. Gaever maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Inworp. Dikici met een snelle inworp. Luzac is nu in balbezit. Prętczyński onderschept slim de pass. Prętczyński geeft een lange en hoge pass. Gaever kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hennerkes rent richting de bal. Hennerkes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:21

52e minuut.
Akıncı geeft een hoge lob. Inworp. Dikici met de inworp. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:22

53e minuut.
Prętczyński geeft de bal voor. Aleksovski is nu in balbezit. Aleksovski passt de bal met de wreef. Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hennerkes geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Prętczyński probeert de bal met de borst te controleren. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:23

55e minuut.
Geens geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dikici met een snelle inworp. Prętczyński is nu in balbezit. Prętczyński draait met de bal, schiet en ... Gaever bokst de bal weg. Paal! Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:24

56e minuut.
Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński speelt de bal door. Hennerkes rent richting de bal. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap. Gaever maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:25

58e minuut.
Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński geeft de bal voor. Aleksovski kopt de bal weg. Hennerkes rent richting de bal. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:26

59e minuut.
Mignolet rent richting de bal. Aleksovski met een sublieme pass. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap. Gaever werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:27

61e minuut.
Daar is Kebak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kebak met een sublieme pass. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:28

65e minuut.
Luzac geeft de bal voor. Mamelias speelt de bal door. Hennerkes heeft problemen om de bal te vangen. Hennerkes draait met de bal, schiet en ... Gaever werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:29

66e minuut.
Prętczyński met een snelle inworp. Chojka is nu in balbezit. Dikici verovert de bal door een tackle van achteren. Dikici geeft een hoge lob. Hennerkes maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaever kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński speelt de bal door. Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes draait met de bal, schiet en ... Gaever maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Gaever geeft de bal voor. Mamelias heeft problemen om de bal te vangen. Mamelias passt de bal met de wreef. Hennerkes rent richting de bal. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Čuknić heeft problemen om de bal te vangen. Čuknić met een sublieme pass. Kebak rent richting de bal. Kebak draait met de bal, schiet en ... Gaever werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dikici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prętczyński is nu in balbezit. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:30

75e minuut.
Dikici met een sublieme pass. Daar is Kebak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prętczyński de bal. Prętczyński schiet op doel. Gaever probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:31

77e minuut.
Staelens geeft een hoge lob. Inworp. Mamelias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:32

79e minuut.
Aleksovski rent richting de bal. Aleksovski speelt de bal door. Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap. Gaever probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Kebak passt de bal zonder na te denken. Aleksovski heeft problemen om de bal te vangen. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Prętczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prętczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:33

81e minuut.
Prętczyński probeert naar een medespeler te passen. Kebak speelt de bal door. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap. Gaever werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:34

82e minuut.
Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński met een sublieme pass. Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes schiet op doel. Gaever werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:35

85e minuut.
Mamelias heeft problemen om de bal te vangen. Aleksovski met een sublieme pass. Hennerkes rent richting de bal. Hennerkes schiet op doel. Gaever maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:36

86e minuut.
Aleksovski is nu in balbezit. Aleksovski passt de bal in één keer door. Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Inworp. Dikici met een snelle inworp. Luzac rent richting de bal. Prętczyński onderschept slim de pass. Prętczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prętczyński rent richting de bal. Prętczyński draait met de bal, schiet en ... Gaever verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Dikici met een snelle inworp. Prętczyński probeert naar een medespeler te passen. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes schiet op doel. Gaever werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Aleksovski rent richting de bal. Aleksovski haalt uit met een fantastische trap. Gaever probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 99%, hogerop vinkt 1%.
K.S.K Lommel - hogerop vinkt 0:36