Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-06 18:12
  • Competitiewedstrijd: Meistriliiga
  • Stadion: Lõvikoobas
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36119
Jälgimäe Lõvid Hilfiger
523 Tactiek Tuleb veel!
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
59 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
65.2 gemiddelde waardering 20.2
incredible Schieten weak
outstanding Passen poor
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Krystek kopt de bal weg. Kasu rent richting de bal. Suvi verovert de bal door een tackle van achteren. Suvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 1:0

4e minuut.
Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Suvi de bal. Suvi draait met de bal, schiet en ... Endla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 2:0

5e minuut.
Primanin rent richting de bal. Õnne is nu in balbezit. Primanin verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Prins de bal. Prins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 3:0

6e minuut.
Prins is nu in balbezit. Tonka onderschept slim de pass. Tonka probeert naar een medespeler te passen. Primanin rent richting de bal. Primanin draait met de bal, schiet en ... Paal! Endla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 4:0

7e minuut.
Sinivee met een sublieme pass. Klungelig pakt Vizcarrondo de bal. Primanin is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bernini rent richting de bal. Prins verovert de bal door een tackle van achteren. Prins probeert naar een medespeler te passen. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 5:0

10e minuut.
Suvi onderschept slim de pass. Suvi passt de bal in één keer door. Õnne bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin onderschept slim de pass. Primanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 6:0

14e minuut.
Sinivee kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sagar de bal onder controle te krijgen. Mazilu geeft een lange en hoge pass. Suvi is nu in balbezit. Suvi draait met de bal, schiet en ... Endla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kasu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jurkson de bal. Jurkson met een sublieme pass. Prins bereikt de bal nog maar net als eerste. Prins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Brikkel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Latinčić met een snelle inworp. Krystek heeft problemen om de bal te vangen. Krystek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Prins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurg onderschept slim de pass. Suvi is nu in balbezit. Suvi draait met de bal, schiet en ... Endla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 7:0

21e minuut.
Suvi kopt de bal weg. Prins is nu in balbezit. Kurg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prins is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Latinčić komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Endla trapt de bal weg. Latinčić kopt de bal weg. Suvi is nu in balbezit. Suvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 8:0

25e minuut.
Juur is nu in balbezit. Sagar rent richting de bal. Sagar geeft de bal voor. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Endla met een harde bal richting middenveld. Latinčić kopt de bal weg. Õnne heeft problemen om de bal te vangen. Primanin is nu in balbezit. Primanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 9:0

28e minuut.
Tonka met een sublieme pass. Tutk rent richting de bal. Suvi onderschept slim de pass. Suvi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurg met de inworp. Õnne is nu in balbezit. Met opzet legt Prins zijn tegenspeler op de grond. Prins krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Suvi geeft de bal voor. Prins rent richting de bal. Prins geeft een lange en hoge pass. Suvi rent richting de bal. Suvi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Suvi is nu in balbezit. Suvi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Õnne de bal. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
MacMurray geeft een lange en hoge pass. Primanin kopt de bal weg. Prins bereikt de bal nog maar net als eerste. Prins haalt uit met een fantastische trap. Endla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 10:0

34e minuut.
Tonka is nu in balbezit. Latinčić verovert de bal door een tackle van achteren. Latinčić passt de bal met de wreef. Primanin rent richting de bal. Primanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 11:0

36e minuut.
Suvi draait met de bal, schiet en ... Juur heeft problemen om de bal te vangen. Latinčić met een sublieme pass. Primanin is nu in balbezit. Primanin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Juur rent richting de bal. Krystek verovert de bal door een tackle van achteren. Krystek geeft een lange en hoge pass. Primanin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 12:0

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Endla met een harde bal richting middenveld. Prins bereikt de bal nog maar net als eerste. Prins geeft een lange en hoge pass. Primanin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 13:0

42e minuut.
Suvi rent richting de bal. Suvi speelt de bal door. Primanin rent richting de bal. Primanin haalt uit met een fantastische trap. Õnne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krystek zal de hoekschop nemen. Primanin krijgt zijn hoofd ertegen. Endla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 14:0

44e minuut.
Latinčić is nu in balbezit. Daar is Latinčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latinčić met een sublieme pass. Suvi heeft problemen om de bal te vangen. Suvi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jälgimäe Lõvid 21%, Hilfiger 79%.
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 14:0

46e minuut.
Metstak komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo passt de bal zonder na te denken. Tonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin verovert de bal door een tackle van achteren. Primanin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 15:0

47e minuut.
Jurkson heeft problemen om de bal te vangen. Jurkson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kasu de bal. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Prins controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kurg neemt vlug de vrije trap. Latinčić is nu in balbezit. Primanin rent richting de bal. Primanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 16:0

50e minuut.
Suvi verovert de bal door een tackle van achteren. Primanin rent richting de bal. Primanin passt de bal met de wreef. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Õnne de bal. Primanin is nu in balbezit. Primanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 17:0

52e minuut.
Primanin passt de bal zonder na te denken. Prins bereikt de bal nog maar net als eerste. Prins passt de bal zonder na te denken. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi geeft een lange en hoge pass. Paal! Primanin rent richting de bal. Primanin schiet op doel. Endla bokst de bal weg. Õnne heeft problemen om de bal te vangen. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suvi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suvi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 18:0

54e minuut.
Mazilu is nu in balbezit. Mazilu geeft de bal voor. Klungelig pakt Prins de bal. Prins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 19:0

57e minuut.
Õnne is nu in balbezit. Õnne geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krystek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latinčić geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 20:0

58e minuut.
Sinivee is nu in balbezit. Sinivee passt de bal zonder na te denken. Tutk bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi onderschept slim de pass. Suvi passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Primanin rent richting de bal. Primanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 21:0

60e minuut.
Krystek verovert de bal door een tackle van achteren. Krystek geeft een hoge lob. Primanin rent richting de bal. Primanin schiet op doel. Endla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 22:0

60e minuut.
Suvi passt de bal met de wreef. Prins bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin is nu in balbezit. Suvi is nu in balbezit. Suvi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kasu geeft een hoge lob. Fierka rent richting de bal. Fierka geeft een hoge lob. Suvi kan de bal niet met de borst controleren. Suvi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Primanin is nu in balbezit. Primanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 23:0

65e minuut.
Daar is Krystek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krystek passt de bal zonder na te denken. Primanin rent richting de bal. Prins is nu in balbezit. Prins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Krystek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tutk de bal. Metstak geeft een hoge lob. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Endla trapt de bal weg. Latinčić kopt de bal weg. Primanin is nu in balbezit. Primanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 24:0

69e minuut.
Inworp. Latinčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krystek geeft een hoge lob. Primanin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 25:0

71e minuut.
Õnne rent richting de bal. Primanin verovert de bal door een tackle van achteren. Prins is nu in balbezit. Prins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 26:0

72e minuut.
Brikkel geeft een hoge lob. Inworp. Latinčić met een snelle inworp. Krystek rent richting de bal. Krystek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Primanin rent richting de bal. Primanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 27:0

74e minuut.
Latinčić verovert de bal door een tackle van achteren. Latinčić passt de bal met de wreef. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin schiet op doel. Endla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 28:0

75e minuut.
Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu geeft de bal voor. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin draait met de bal, schiet en ... Endla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 29:0

77e minuut.
Primanin kopt de bal weg. Prins is nu in balbezit. Prins passt de bal met de wreef. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Kurg speelt de bal door. Latinčić speelt de bal door. Krystek probeert naar een medespeler te passen. Prins is nu in balbezit. Prins draait met de bal, schiet en ... Endla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krystek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suvi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 30:0

83e minuut.
Brikkel geeft een hoge lob. Inworp. Latinčić met een snelle inworp. Krystek geeft de bal voor. Suvi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Metstak heeft problemen om de bal te vangen. Latinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinčić passt de bal met de wreef. Suvi is nu in balbezit. Suvi draait met de bal, schiet en ... Endla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prins is nu in balbezit. Prins schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 31:0

86e minuut.
Latinčić onderschept slim de pass. Latinčić speelt de bal door. Suvi is nu in balbezit. Suvi heeft problemen om de bal te vangen. Suvi schiet op doel. Endla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suvi met een sublieme pass. Prins rent richting de bal. Prins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Metstak passt de bal zonder na te denken. Latinčić geeft een hoge lob. Prins rent richting de bal. Prins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 32:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jälgimäe Lõvid 14%, Hilfiger 86%.
Jälgimäe Lõvid - Hilfiger 32:0