Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SUPER CITYBOYS FC AHWID
persestaktika Tactiek 4.5.1
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 56.7
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Ekodono schiet op doel. Pedrosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urkiola zal de hoekschop nemen. Ekodono springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - FC AHWID 1:0

17e minuut.
Massaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Massaroto geeft een hoge lob. Tätte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono verovert de bal door een tackle van achteren. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - FC AHWID 2:0

20e minuut.
Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky passt de bal zonder na te denken. Urkiola heeft problemen om de bal te vangen. Urkiola geeft een hoge lob. Ekodono maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - FC AHWID 3:0

39e minuut.
Soldi is nu in balbezit. Banno speelt de bal door. Tätte heeft problemen om de bal te vangen. Tätte speelt de bal door. Torrado onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dalnoki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rákos probeert naar een medespeler te passen. Castilho rent richting de bal. Castilho probeert naar een medespeler te passen. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono schiet op doel. Zərgərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUPER CITYBOYS 37%, FC AHWID 63%.
FC SUPER CITYBOYS - FC AHWID 3:0

58e minuut.
Illegems probeert naar een medespeler te passen. Massaroto rent richting de bal. Massaroto geeft een hoge lob. Daar is Ekodono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekodono draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ekodono is nu in balbezit. Castilho is nu in balbezit. Sz. Kovács schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sz. Kovács is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Castilho raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Castilho kan niet meer verder spelen. Giesa komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Banno met een sublieme pass. Marian rent richting de bal. Marian probeert naar een medespeler te passen. Dalnoki is nu in balbezit. Dalnoki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Frisinghelli trapt de bal weg. Giesa kopt de bal weg. Klungelig pakt Hruşcă de bal. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono draait met de bal, schiet en ... Zərgərli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUPER CITYBOYS 45%, FC AHWID 55%.
FC SUPER CITYBOYS - FC AHWID 3:0