Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-25 19:14
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Falcon Nest
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 17217
FC Falcon F.C. Gradina United
433 Tactiek mod433
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 39
8 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 63.8
matig Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Gvardiol de bal onder controle te krijgen. Bosanac kopt de bal weg. Ćurka is nu in balbezit. Avramović onderschept slim de pass. Avramović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Frančić rent richting de bal. Frančić passt de bal met de wreef. Guşiţă rent richting de bal. Avramović verovert de bal door een tackle van achteren. Avramović draait met de bal, schiet en ... Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Dobrović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butulan is nu in balbezit. Butulan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Varga de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. Sosa bokst de bal weg.

10e minuut.
Ćurka passt de bal met de wreef. Avramović controleert de bal met de borst. Avramović passt de bal in één keer door. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Juručić rent richting de bal. Mrkaja verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkaja geeft de bal voor. Frančić heeft problemen om de bal te vangen. Frančić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Avramović de bal. Ćurka onderschept slim de pass. Hubchev verovert de bal door een tackle van achteren. Frančić is nu in balbezit. Frančić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Butulan is nu in balbezit. Frančić is nu in balbezit. Frančić passt de bal met de wreef. Avramović is nu in balbezit. Avramović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Bosanac rent richting de bal. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga passt de bal zonder na te denken. Frančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Frančić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hubchev probeert naar een medespeler te passen. Varga is nu in balbezit. Bosanac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varga raakt geblesseerd tijdens het duel. Varga komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Butulan passt de bal zonder na te denken. Frančić is nu in balbezit. Frančić passt de bal in één keer door. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Bosanac rent richting de bal. Varga onderschept slim de pass. Varga geeft een hoge lob. Frančić rent richting de bal. Frančić schiet op doel. Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Avramović rent richting de bal. Avramović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falcon - F.C. Gradina United 0:1

32e minuut.
Butulan rent richting de bal. Gvardiol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butulan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butulan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Varga kopt de bal weg. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović verovert de bal door een tackle van achteren. Avramović schiet op doel. Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bosanac geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Frančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurka begaat een overtreding. Frančić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butulan met een snel genomen vrije trap. Avramović maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Bosanac de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Bosanac geeft een hoge lob. Mazurek rent richting de bal. Mazurek geeft de bal voor. Avramović is nu in balbezit. Avramović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falcon 85%, F.C. Gradina United 15%.
FC Falcon - F.C. Gradina United 0:1

46e minuut.
Rojas passt de bal in één keer door. Daar is Frančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćurka begaat een overtreding. Frančić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hubchev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Avramović rent richting de bal. Avramović passt de bal in één keer door. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Bosanac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falcon - F.C. Gradina United 0:2

49e minuut.
Avramović passt de bal met de wreef. Hubchev rent richting de bal. Hubchev passt de bal zonder na te denken. Daar is Frančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frančić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Varga rent richting de bal. Varga met een sublieme pass. Daar is Avramović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avramović schiet op doel. Sosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falcon - F.C. Gradina United 0:3

51e minuut.
Avramović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Frančić de bal. Frančić passt de bal in één keer door. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović passt de bal met de wreef. Frančić rent richting de bal. Frančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falcon - F.C. Gradina United 0:4

61e minuut.
Avramović kopt de bal weg. Klungelig pakt Mazurek de bal. Umić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazurek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mazurek kan niet meer verder spelen. Topić komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dobrović rent richting de bal. Dobrović passt de bal in één keer door. Rojas probeert naar een medespeler te passen. Avramović is nu in balbezit. Avramović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sosa met een sublieme pass. Frančić probeert de bal met de borst te controleren. Frančić passt de bal zonder na te denken. Avramović is nu in balbezit. Avramović draait met de bal, schiet en ... Paal! Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Hubchev passt de bal in één keer door. Frančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadrijev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jadrijev krijgt een gele kaart. Frančić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butulan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Avramović maakt een snoekduik en kopt de bal. Sosa bokst de bal weg.

67e minuut.
Juručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkaja verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkaja geeft de bal voor. Daar is Frančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frančić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Avramović onderschept slim de pass. Avramović passt de bal in één keer door. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falcon - F.C. Gradina United 0:5

74e minuut.
Hubchev speelt de bal door. Butulan rent richting de bal. Butulan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Frančić de bal. Frančić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jadrijev probeert naar een medespeler te passen. Guşiţă rent richting de bal. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falcon - F.C. Gradina United 0:6

80e minuut.
Topić kopt de bal weg. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Varga passt de bal in één keer door. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jadrijev geeft een lange en hoge pass. Butulan kan de bal niet met de borst controleren. Butulan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Avramović de bal. Avramović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Frančić geeft een hoge lob. Varga probeert de bal aan de voet te houden. Guşiţă is nu in balbezit. Avramović onderschept slim de pass. Avramović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mrkaja speelt de bal door. Avramović is nu in balbezit. Guşiţă is nu in balbezit. Avramović onderschept slim de pass. Avramović draait met de bal, schiet en ... Sosa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falcon 85%, F.C. Gradina United 15%.
FC Falcon - F.C. Gradina United 0:6