Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-15 19:13
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Wankdorf
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20000
prodajem piliće Anaheim Mighty Ducks
ante cacic Tactiek nova 4-3-3
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
66.5 gemiddelde waardering 61
outstanding Schieten excellent
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz passt de bal in één keer door. Özçelik rent richting de bal. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček haalt uit met een fantastische trap. Henman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Leśniarek probeert naar een medespeler te passen. Kopuz heeft problemen om de bal te vangen. Kopuz probeert naar een medespeler te passen. Özçelik rent richting de bal. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Gaberšić kopt de bal weg. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčeta verovert de bal door een tackle van achteren. Marčeta draait met de bal, schiet en ... Bukala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
prodajem piliće - Anaheim Mighty Ducks 0:1

11e minuut.
Marčeta kopt de bal weg. Plăvoi probeert naar een medespeler te passen. Kopuz rent richting de bal. Kopuz passt de bal in één keer door. Özçelik geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Leśniarek passt de bal in één keer door. Kopuz rent richting de bal. Kopuz passt de bal met de wreef. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik draait met de bal, schiet en ... Henman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić passt de bal zonder na te denken. Cümbüş heeft problemen om de bal te vangen. Nemeček rent richting de bal. Nemeček haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ljubanović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz passt de bal zonder na te denken. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gaberšić passt de bal in één keer door. Motta is nu in balbezit. Motta passt de bal in één keer door. Puljak rent richting de bal. Puljak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prodajem piliće 33%, Anaheim Mighty Ducks 67%.
prodajem piliće - Anaheim Mighty Ducks 0:1

47e minuut.
Leśniarek heeft problemen om de bal te vangen. Gaberšić geeft een hoge lob. Zero rent richting de bal. Marčeta rent richting de bal. Marčeta haalt uit met een fantastische trap. Paal!

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Henman niet meer kan verder spelen. Landeck komt het veld opgelopen. Marčeta wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kopuz onderschept slim de pass. Kopuz speelt de bal door. Juričević probeert naar een medespeler te passen. Nemeček rent richting de bal. Nemeček draait met de bal, schiet en ... Landeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Özçelik de bal. Özçelik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
prodajem piliće - Anaheim Mighty Ducks 1:1

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kopuz stond buitenspel. Gligić neemt vlug de vrije trap. Marčeta rent richting de bal. Marčeta draait met de bal, schiet en ... Bukala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
prodajem piliće - Anaheim Mighty Ducks 1:2

75e minuut.
Daar is Kopuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopuz geeft een lange en hoge pass. Özçelik rent richting de bal. Özçelik draait met de bal, schiet en ... Landeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Fernández Nieto is nu in balbezit. Fernández Nieto geeft een hoge lob. Marčeta kopt de bal weg. Puljak rent richting de bal. Puljak schiet op doel. Bukala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Rapan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gaberšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juričević begaat een overtreding. Juričević krijgt een gele kaart. Gaberšić raakt geblesseerd tijdens het duel. Rapan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ljubanović passt de bal met de wreef. Kopuz is nu in balbezit. Kopuz passt de bal zonder na te denken. Ljubanović rent richting de bal. Ljubanović geeft een lange en hoge pass. Landeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaberšić speelt de bal door. Juričević geeft een lange en hoge pass. Landeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prodajem piliće 44%, Anaheim Mighty Ducks 56%.
prodajem piliće - Anaheim Mighty Ducks 1:2