Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Croatia Kutjevo No Guts, No Glory
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Bošotin met de inworp. Večeralo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuč bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuč draait met de bal, schiet en ... Staničić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Gardaš probeert de bal met de borst te controleren. Staničić is nu in balbezit. Pajkin geeft een hoge lob. Rašković is nu in balbezit. Rašković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gardaš rent richting de bal. Baljak rent richting de bal. Baljak probeert naar een medespeler te passen. Rašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Marasović onderschept slim de pass. Marasović probeert naar een medespeler te passen. Rašković rent richting de bal. Rašković schiet op doel. Velčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Staničić draait met de bal, schiet en ... Katić kopt de bal weg. Klungelig pakt Pajkin de bal. Staničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Staničić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Croatia Kutjevo 41%, No Guts, No Glory 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Croatia Kutjevo - No Guts, No Glory 0:0

47e minuut.
Budišin rent richting de bal. Staničić is nu in balbezit. Katić onderschept slim de pass. Budišin verovert de bal door een tackle van achteren. Budišin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Guzić onderschept slim de pass. Šarović bereikt de bal nog maar net als eerste. Baljak begaat een overtreding. Šarović moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Šarović kan niet meer verder spelen. Breko komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Breko onderschept slim de pass. Breko probeert naar een medespeler te passen. Budišin bereikt de bal nog maar net als eerste. Staničić is nu in balbezit. Staničić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Baljak passt de bal met de wreef. Rašković rent richting de bal. Marčetić begaat een overtreding. Rašković wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Baljak wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Breko passt de bal in één keer door. Staničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Staničić met een sublieme pass. Budišin rent richting de bal. Budišin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Croatia Kutjevo 54%, No Guts, No Glory 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Croatia Kutjevo - No Guts, No Glory 0:0