Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malanito F.C. Vallunos Podridos
433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 15.7
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen hopeless


11e minuut.
Lexa rent richting de bal. Lexa passt de bal in één keer door. Fredsted met een sublieme pass. Francuz rent richting de bal. Francuz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pałysz speelt de bal door. Klungelig pakt Fontecha de bal. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - Vallunos Podridos 1:0

13e minuut.
Janus geeft de bal voor. Fontecha rent richting de bal. Fontecha met een sublieme pass. Lexa heeft problemen om de bal te vangen. Lexa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fontecha passt de bal met de wreef. Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz passt de bal zonder na te denken. Daar is Ricchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pałysz passt de bal in één keer door. Janus is nu in balbezit. Janus geeft een lange en hoge pass. Fredsted controleert de bal met de borst. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ricchi is nu in balbezit. Ricchi passt de bal met de wreef. Francuz rent richting de bal. Francuz draait met de bal, schiet en ... Ballén probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - Vallunos Podridos 2:0

25e minuut.
Pałysz rent richting de bal. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus speelt de bal door. Francuz rent richting de bal. Francuz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pałysz geeft de bal voor. Klungelig pakt Cuevas de bal. Fontecha rent richting de bal. Ricchi onderschept slim de pass. Ricchi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bernal heeft problemen om de bal te vangen. Ballén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Fredsted rent richting de bal. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted rent richting de bal. Ricchi rent richting de bal. Ricchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Landázuri onderschept slim de pass. Landázuri geeft de bal voor. Lemus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Francuz is nu in balbezit. Francuz schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malanito F.C. 15%, Vallunos Podridos 85%.
Malanito F.C. - Vallunos Podridos 2:0

48e minuut.
Fredsted speelt de bal door. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi passt de bal met de wreef. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Doeltrap. Nistor trapt de bal weg van het doel. Fredsted controleert de bal met de borst. Ricchi rent richting de bal. Ricchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Ballén trapt de bal weg van het doel. Pałysz kopt de bal weg. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Fontecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted onderschept slim de pass. Fredsted passt de bal zonder na te denken. Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Fontecha heeft problemen om de bal te vangen. Fredsted rent richting de bal. Fredsted passt de bal met de wreef. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Malanito F.C. - Vallunos Podridos 3:0

81e minuut.
Toderaşca met een sublieme pass. Hashtag rent richting de bal. Lexa rent richting de bal. Daar is Lexa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lexa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted passt de bal met de wreef. Daar is Landázuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malanito F.C. 34%, Vallunos Podridos 66%.
Malanito F.C. - Vallunos Podridos 3:0