Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biafra Eagles EMINENCE FC
5-3-2 Diamond Tactiek 343
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
36 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 40.9
wonderbaarlijk Schieten goed
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Osim onderschept slim de pass. Osim geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halas met de inworp. Świerad geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ogbeche kopt de bal weg. Butler probeert naar een medespeler te passen. Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim geeft de bal voor. Onwuachi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 1:0

13e minuut.
Butler rent richting de bal. Butler geeft een lange en hoge pass. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ogbeche probeert naar een medespeler te passen. Nazyapmaz met een sublieme pass. Inworp. El-Akil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeigbo geeft een hoge lob. Mbong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 2:0

17e minuut.
Inworp. Zeigbo met de inworp. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler geeft een lange en hoge pass. Ozuah springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zeigbo rent richting de bal. Zeigbo geeft de bal voor. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. Mbong probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Naaim rent richting de bal. Naaim passt de bal zonder na te denken. Ozuah is nu in balbezit. Ozuah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 3:0

21e minuut.
Naaim verovert de bal door een tackle van achteren. Naaim speelt de bal door. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi schiet op doel. Mbong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 4:0

25e minuut.
Zeigbo geeft de bal voor. Strachan is nu in balbezit. Onwuachi verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 5:0

26e minuut.
Butler geeft een lange en hoge pass. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi schiet op doel. Strachan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van de Paar zal de hoekschop nemen. Onwuachi heeft problemen om de bal te vangen. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. Mbong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 6:0

33e minuut.
Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayinde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naaim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onwuachi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Onwuachi is nu in balbezit. Strachan begaat een overtreding. Onwuachi raakt geblesseerd tijdens het duel. Onwuachi komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 7:0

40e minuut.
Klungelig pakt Ozuah de bal. Ozuah speelt de bal door. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi schiet op doel. Mbong probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mbong probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zeigbo de bal. Zeigbo passt de bal in één keer door. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biafra Eagles 39%, EMINENCE FC 61%.
Biafra Eagles - EMINENCE FC 7:0

48e minuut.
Butler geeft een lange en hoge pass. Onwuachi controleert de bal met de borst. Onwuachi passt de bal zonder na te denken. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah draait met de bal, schiet en ... Mbong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan geeft een lange en hoge pass. Van de Paar kopt de bal weg. Naaim rent richting de bal. Naaim probeert naar een medespeler te passen. Mbong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ozuah is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Nazyapmaz kopt de bal weg. Zeigbo met een sublieme pass. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 8:0

61e minuut.
Strachan trapt de bal weg. Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo geeft een lange en hoge pass. Ozuah is nu in balbezit. Ozuah haalt uit met een fantastische trap. Mbong bokst de bal weg.

64e minuut.
Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar passt de bal met de wreef. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 9:0

66e minuut.
Kaku is nu in balbezit. Naaim verovert de bal door een tackle van achteren. Naaim passt de bal in één keer door. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Van de Paar geeft een hoge lob. Onwuachi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Strachan ... Strafschop! Strachan krijgt een gele kaart. Onwuachi raakt geblesseerd tijdens het duel. Onwuachi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mbong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 10:0

71e minuut.
Naaim is nu in balbezit. Naaim passt de bal in één keer door. Ozuah probeert naar een medespeler te passen. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi schiet op doel. Mbong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. Mbong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

72e minuut.
Ayinde geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Urban stond buitenspel. Zeigbo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... Mbong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ozuah rent richting de bal. Ozuah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 11:0

77e minuut.
Ozuah is nu in balbezit. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Onwuachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onwuachi schiet op doel. Mbong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 12:0

78e minuut.
Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim onderschept slim de pass. Van de Paar speelt de bal door. Ozuah rent richting de bal. Ozuah haalt uit met een fantastische trap. Mbong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Strachan is nu in balbezit. Ozuah verovert de bal door een tackle van achteren. Ozuah geeft de bal voor. Onwuachi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 13:0

83e minuut.
Onwuachi heeft problemen om de bal te vangen. Onwuachi speelt de bal door. Strachan rent richting de bal. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. Mbong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Ziadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadi passt de bal met de wreef. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah haalt uit met een fantastische trap. Mbong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo passt de bal zonder na te denken. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi schiet op doel. Mbong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biafra Eagles 23%, EMINENCE FC 77%.
Biafra Eagles - EMINENCE FC 14:0