Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudar Vrdnik FK Lukac-Slaninica
532 GojMen Tactiek lezi jedan
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
59.7 gemiddelde waardering 51.3
excellent Schieten very good
excellent Passen good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Teaero is nu in balbezit. Teaero passt de bal in één keer door. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Surowiec heeft problemen om de bal te vangen. Surowiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Grahovac passt de bal met de wreef. Šuput is nu in balbezit. Stamatović rent richting de bal. Stamatović schiet op doel. Rnić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - FK Lukac-Slaninica 0:1

9e minuut.
Teaero passt de bal zonder na te denken. Daar is Selimović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Studen is nu in balbezit. Teaero onderschept slim de pass. Teaero draait met de bal, schiet en ... Egelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Inworp. Zwierzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Surowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giuntini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuntini schiet op doel. Egelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Studen kopt de bal weg. Teaero geeft een hoge lob. Surowiec krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Egelić niet meer kan verder spelen. Anđelković komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Šuput bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Grahovac passt de bal in één keer door. Daar is Jusufspahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jusufspahić passt de bal met de wreef. Šuput rent richting de bal. Šuput schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Zielke de bal. Stamatović rent richting de bal. Stamatović draait met de bal, schiet en ... Rnić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - FK Lukac-Slaninica 0:2

39e minuut.
Inworp. Ljubojević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teaero is nu in balbezit. Jusufspahić onderschept slim de pass. Jusufspahić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jusufspahić geeft een hoge lob. Šuput rent richting de bal. Herea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Herea naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Vrdnik 50%, FK Lukac-Slaninica 50%.
Rudar Vrdnik - FK Lukac-Slaninica 0:2

49e minuut.
Dinga verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Giuntini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Inworp. Misso met de inworp. Teaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Teaero geeft de bal voor. Surowiec krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Giuntini bereikt de bal nog maar net als eerste. Studen begaat een overtreding. Giuntini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teaero met een snel genomen vrije trap. Surowiec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - FK Lukac-Slaninica 1:2

70e minuut.
Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufspahić onderschept slim de pass. Jusufspahić passt de bal in één keer door. Šuput rent richting de bal. Šuput haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Misso bereikt de bal nog maar net als eerste. Misso geeft een lange en hoge pass. Giuntini rent richting de bal. Giuntini schiet op doel. Anđelković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rudar Vrdnik - FK Lukac-Slaninica 2:2

75e minuut.
Bùi Anh rent richting de bal. Bùi Anh geeft een hoge lob. Surowiec rent richting de bal. Surowiec draait met de bal, schiet en ... Anđelković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - FK Lukac-Slaninica 3:2

78e minuut.
Bùi Anh geeft een hoge lob. Dinga is nu in balbezit. Surowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Surowiec haalt uit met een fantastische trap. Anđelković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - FK Lukac-Slaninica 4:2

82e minuut.
Selimović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zwierzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surowiec is nu in balbezit. Surowiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zwierzak passt de bal met de wreef. Daar is Surowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljubojević is nu in balbezit. Surowiec onderschept slim de pass. Surowiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bùi Anh rent richting de bal. Stamatović onderschept slim de pass. Šuput rent richting de bal. Klungelig pakt Stamatović de bal. Stamatović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Šuput bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufspahić rent richting de bal. Jusufspahić passt de bal met de wreef. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. Rnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Vrdnik 38%, FK Lukac-Slaninica 62%.
Rudar Vrdnik - FK Lukac-Slaninica 4:2