Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter Resnik Marhor
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Kuljić speelt de bal door. Mugoša heeft problemen om de bal te vangen. Jeftić speelt de bal door. Živadinović rent richting de bal. Živadinović schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Atanasković onderschept slim de pass. Jovančević begaat een overtreding. Atanasković raakt geblesseerd tijdens het duel. Atanasković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gurović heeft problemen om de bal te vangen. Živadinović is nu in balbezit. Gurović rent richting de bal. Živadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Živadinović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mugoša geeft de bal voor. Maslać rent richting de bal. Met opzet legt Kolarić zijn tegenspeler op de grond. Kolarić krijgt een gele kaart. Maslać moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Maslać kan niet meer verder spelen. Janošević komt het veld opgelopen. Živadinović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - Marhor 0:1

23e minuut.
Gurović is nu in balbezit. Gurović passt de bal in één keer door. Živadinović rent richting de bal. Živadinović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lešević de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nikolovski passt de bal zonder na te denken. Mugoša is nu in balbezit. Gurović verovert de bal door een tackle van achteren. Gurović draait met de bal, schiet en ... Čolaković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Resnik 54%, Marhor 46%.
Proleter Resnik - Marhor 0:1

53e minuut.
Dobrić heeft problemen om de bal te vangen. Atanasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasković geeft een hoge lob. Živadinović rent richting de bal. Živadinović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Voin onderschept slim de pass. Voin speelt de bal door. Jovančević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovančević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Janošević rent richting de bal. Dobrić is nu in balbezit. Dobrić passt de bal in één keer door. Jovančević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovančević draait met de bal, schiet en ... Božović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Atanasković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kordić komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kordić is nu in balbezit. Kordić met een sublieme pass. Dobrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Živadinović onderschept slim de pass. Živadinović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kordić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordić passt de bal met de wreef. Gurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Živadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Živadinović draait met de bal, schiet en ... Čolaković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lešević met een harde bal richting middenveld. Kordić heeft problemen om de bal te vangen. Živadinović is nu in balbezit. Živadinović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Čolaković probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Resnik 50%, Marhor 50%.
Proleter Resnik - Marhor 0:1