Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Smederevo Proleter Resnik
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Jeremić is nu in balbezit. Peruničić verovert de bal door een tackle van achteren. Peruničić geeft een lange en hoge pass. Daar is Kolarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolarić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dedović is nu in balbezit. Dedović geeft een lange en hoge pass. Lešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Perić onderschept slim de pass. Perić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dedović geeft de bal voor. Jeftić is nu in balbezit. Jeftić speelt de bal door. Jovančević rent richting de bal. Jovančević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fejsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milićković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perić raakt geblesseerd tijdens het duel. Perić neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jovančević rent richting de bal. Jeremić onderschept slim de pass. Kolarić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jeremić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Smederevo 51%, Proleter Resnik 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dunav Smederevo - Proleter Resnik 0:0

54e minuut.
Dedović probeert naar een medespeler te passen. Jeremić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremić geeft een lange en hoge pass. Milićković rent richting de bal. Milićković met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Stepanov rent richting de bal. Kuljić geeft een lange en hoge pass. Jovančević kopt de bal weg. Voin rent richting de bal. Voin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Peruničić geeft een lange en hoge pass. Ćirović rent richting de bal. Ćirović geeft de bal voor. Radulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radulović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Smederevo 53%, Proleter Resnik 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dunav Smederevo - Proleter Resnik 0:0