Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Beograd Napredak Mrkonjić Grad
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Rajin trapt de bal weg. Klungelig pakt Jolačić de bal. Ninković is nu in balbezit. Antonijević rent richting de bal. Antonijević schiet op doel. Golubović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - Napredak Mrkonjić Grad 1:0

10e minuut.
Cacić is nu in balbezit. Cacić passt de bal met de wreef. Panković speelt de bal door. Prodanović is nu in balbezit. Prodanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cacić rent richting de bal. Prodanović onderschept slim de pass. Prodanović passt de bal in één keer door. Savić rent richting de bal. Savić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bulajić rent richting de bal. Bulajić geeft de bal voor. Vrcelj kopt de bal weg. Prodanović rent richting de bal. Prodanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Neđović met een sublieme pass. Prodanović rent richting de bal. Perić verovert de bal door een tackle van achteren. Savić verovert de bal door een tackle van achteren. Savić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Beograd - Napredak Mrkonjić Grad 1:1

31e minuut.
Savić is nu in balbezit. Bigović is nu in balbezit. Bigović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ninković de bal. Ninković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Beograd 47%, Napredak Mrkonjić Grad 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Beograd - Napredak Mrkonjić Grad 1:1

64e minuut.
Zebić is nu in balbezit. Vitas onderschept slim de pass. Vitas geeft een lange en hoge pass. Antonijević rent richting de bal. Antonijević schiet op doel. De bal raakt de paal. Golubović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Pejić speelt de bal door. Panković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bigović. Bigović krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Vučković passt de bal zonder na te denken. Jolačić rent richting de bal. Ninković begaat een overtreding. Ninković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Beograd 41%, Napredak Mrkonjić Grad 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Beograd - Napredak Mrkonjić Grad 1:1