Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravebishi Husder S.C Tuam FC
NewOne Tactiek 5-2-3_Def
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
34 gemiddelde waardering 57.3
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Robles speelt de bal door. Kaszowski is nu in balbezit. Abenoza verovert de bal door een tackle van achteren. Abenoza geeft een lange en hoge pass. Szmit springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kaszowski met een sublieme pass. Koky bereikt de bal nog maar net als eerste. Koky geeft de bal voor. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Robles neemt vlug de vrije trap. Montalvan geeft een lange en hoge pass. Daar is Özerdinç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmit is nu in balbezit. Szmit schiet op doel. Mentorski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Koky onderschept slim de pass. Koky geeft de bal voor. Romanowicz kan de bal niet met de borst controleren. Szmit rent richting de bal. Szmit draait met de bal, schiet en ... Mentorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Romanowicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Szmit de bal onder controle te krijgen. Koky bereikt de bal nog maar net als eerste. Koky geeft de bal voor. Szmit maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravebishi Husder S.C - Tuam FC 0:1

15e minuut.
Robles kopt de bal weg. Abenoza speelt de bal door. Szmit is nu in balbezit. Szmit draait met de bal, schiet en ... Mentorski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Davidovici kopt de bal weg. Klungelig pakt Koky de bal. Koky passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szmit de bal. Szmit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravebishi Husder S.C - Tuam FC 0:2

20e minuut.
Batchelor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Walczyk de bal. Walczyk met een sublieme pass. Szmit rent richting de bal. Szmit schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Walczyk passt de bal zonder na te denken. Abenoza is nu in balbezit. Abenoza geeft de bal voor. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit haalt uit met een fantastische trap. Mentorski bokst de bal weg. Mentorski met een sublieme pass. Koky kopt de bal weg. Labonté bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit verovert de bal door een tackle van achteren. Szmit haalt uit met een fantastische trap. Mentorski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravebishi Husder S.C - Tuam FC 0:3

26e minuut.
Abenoza is nu in balbezit. Abenoza geeft de bal voor. Daar is Davidovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit draait met de bal, schiet en ... Mentorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

30e minuut.
Walczyk geeft een hoge lob. Daar is Özerdinç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmit is nu in balbezit. Szmit haalt uit met een fantastische trap. Mentorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravebishi Husder S.C - Tuam FC 0:4

30e minuut.
Walczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pop komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Koky met de inworp. Abenoza rent richting de bal. Abenoza geeft de bal voor. Szmit krijgt zijn hoofd ertegen. Mentorski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravebishi Husder S.C - Tuam FC 0:5

33e minuut.
Daar is Romanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özerdinç rent richting de bal. Szmit onderschept slim de pass. Szmit schiet op doel. Mentorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Davidovici rent richting de bal. Davidovici passt de bal met de wreef. Koky is nu in balbezit. Koky geeft de bal voor. Szmit krijgt zijn hoofd ertegen. Mentorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Batchelor bereikt de bal nog maar net als eerste. Batchelor passt de bal met de wreef. Davidovici rent richting de bal. Szmit verovert de bal door een tackle van achteren. Szmit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravebishi Husder S.C 76%, Tuam FC 24%.
Ravebishi Husder S.C - Tuam FC 0:5

52e minuut.
Romanowicz probeert de bal met de borst te controleren. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt passt de bal in één keer door. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Szmit is nu in balbezit. Romanowicz rent richting de bal. Szmit verovert de bal door een tackle van achteren. Szmit schiet op doel. Mentorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravebishi Husder S.C - Tuam FC 0:6

59e minuut.
Özerdinç geeft de bal voor. Inworp. Pop met de inworp. Abenoza geeft een lange en hoge pass. Szmit maakt een snoekduik en kopt de bal. Mentorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Romanowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Davidovici de bal. Koky met een sublieme pass. Szmit heeft problemen om de bal te vangen. Szmit draait met de bal, schiet en ... Mentorski bokst de bal weg. Özerdinç heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Pop de bal onder controle te krijgen. Campolo is nu in balbezit. Pop begaat een overtreding. Pop krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Abenoza geeft de bal voor. Szmit rent richting de bal. Davidovici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davidovici krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Abenoza passt de bal met de wreef. Daar is Koky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koky probeert naar een medespeler te passen. Szmit is nu in balbezit. Szmit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Romanowicz is nu in balbezit. Romanowicz geeft een lange en hoge pass. Koky bereikt de bal nog maar net als eerste. Koky geeft de bal voor. Quốc Việt springt en kopt de bal. Mentorski bokst de bal weg.

87e minuut.
Koky probeert naar een medespeler te passen. Pop rent richting de bal. Pop passt de bal met de wreef. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravebishi Husder S.C 76%, Tuam FC 24%.
Ravebishi Husder S.C - Tuam FC 0:6