Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-08 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.11
  • Stadion: JFSilva Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2255
Bryan`s Tottenham Hotspur Football Club
Normal Tactiek Teste1
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 28.8
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Pereira onderschept slim de pass. Pereira speelt de bal door. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniz verovert de bal door een tackle van achteren. Muniz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bryan`s 54%, Tottenham Hotspur Football Club 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bryan`s - Tottenham Hotspur Football Club 0:0

57e minuut.
Paraiso geeft een lange en hoge pass. Cristi kopt de bal weg. Risadinha is nu in balbezit. Risadinha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bryan`s - Tottenham Hotspur Football Club 0:1

61e minuut.
Inworp. Profi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Paraiso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorkowski passt de bal in één keer door. Risadinha is nu in balbezit. Risadinha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Portugal met een sublieme pass. Cristi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Risadinha de bal. Risadinha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Braz maakt een afschuwelijke overtreding. Pereira raakt geblesseerd tijdens het duel. Paraiso met een snel genomen vrije trap. Daar is Peixeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risadinha is nu in balbezit. Risadinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ciorkowski passt de bal met de wreef. Risadinha is nu in balbezit. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha onderschept slim de pass. Risadinha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Paraiso speelt de bal door. Ciorkowski is nu in balbezit. Ciorkowski met een sublieme pass. Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bryan`s 69%, Tottenham Hotspur Football Club 31%.
Bryan`s - Tottenham Hotspur Football Club 0:1