Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-01 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.13
  • Stadion: Campão
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 20000
Pontal F.C. Mogi Mirim
Omega Tactiek Sapão
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 43.5
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Schupfer rent richting de bal. Stublla verovert de bal door een tackle van achteren. Stublla met een sublieme pass. Klungelig pakt Barszcz de bal. Barszcz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Schupfer heeft problemen om de bal te vangen. Stublla bereikt de bal nog maar net als eerste. Stublla passt de bal in één keer door. Barszcz is nu in balbezit. Barszcz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Românaş geeft een hoge lob. Marcenaro maakt een snoekduik en kopt de bal. Ettl heeft problemen om de bal te vangen. Lähteenperä is nu in balbezit. Lähteenperä haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Stublla passt de bal in één keer door. Kallonen is nu in balbezit. Kallonen met een sublieme pass. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo draait met de bal, schiet en ... Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Stublla rent richting de bal. Stublla passt de bal zonder na te denken. Barszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszcz haalt uit met een fantastische trap. Salgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - Mogi Mirim 1:0

36e minuut.
Ettl onderschept slim de pass. Ettl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Medaglia de bal. Barszcz rent richting de bal. Barszcz haalt uit met een fantastische trap. Salgado bokst de bal weg.

44e minuut.
Nonato bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallonen rent richting de bal. Kallonen geeft de bal voor. Barszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszcz draait met de bal, schiet en ... Salgado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontal F.C. 59%, Mogi Mirim 41%.
Pontal F.C. - Mogi Mirim 1:0

48e minuut.
Kallonen speelt de bal door. Stublla met een sublieme pass. Barszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszcz draait met de bal, schiet en ... Salgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - Mogi Mirim 2:0

54e minuut.
Ettl verovert de bal door een tackle van achteren. Ettl geeft een hoge lob. Barszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszcz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vasallo rent richting de bal. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. Salgado bokst de bal weg. Paal! Barszcz is nu in balbezit. Românaş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Românaş krijgt een gele kaart. Barszcz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vasallo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chiacu met een sublieme pass. Kallonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallonen geeft een lange en hoge pass. Barszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszcz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - Mogi Mirim 3:0

75e minuut.
Marcenaro kan de bal niet met de borst controleren. Muciek rent richting de bal. Muciek geeft een hoge lob. Vasallo rent richting de bal. Vasallo draait met de bal, schiet en ... Salgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Inworp. Kallonen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stublla is nu in balbezit. Stublla geeft de bal voor. Vasallo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Chiacu rent richting de bal. Chiacu speelt de bal door. Kallonen rent richting de bal. Kallonen geeft een lange en hoge pass. Vasallo springt en kopt de bal. Salgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Medaglia de bal. Barszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszcz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vorobjov kan de bal niet met de borst controleren. Marcenaro verovert de bal door een tackle van achteren. Marcenaro passt de bal zonder na te denken. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontal F.C. 53%, Mogi Mirim 47%.
Pontal F.C. - Mogi Mirim 3:0