Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Clube Jota Pe Snake FC
Fechada? Tactiek 2x2
58% Balbezit 42%
13% Spel op eigen helft 87%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 25.5
adequate Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro passt de bal zonder na te denken. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. Fonseca probeert de bal aan de voet te houden. Yiğitinan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube Jota Pe - Snake FC 1:0

3e minuut.
Kwasibrocki probeert naar een medespeler te passen. Fonseca rent richting de bal. Fonseca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube Jota Pe - Snake FC 2:0

8e minuut.
Teodoro met een sublieme pass. Klungelig pakt Canhotinha de bal. Canhotinha passt de bal met de wreef. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Rempel is nu in balbezit. Ivan is nu in balbezit. Ivan met een sublieme pass. Fonseca rent richting de bal. Fonseca schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube Jota Pe - Snake FC 3:0

11e minuut.
Jefferson geeft een lange en hoge pass. Canhotinha kopt de bal weg. Klungelig pakt Brueghel de bal. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Daar is Ivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivan passt de bal zonder na te denken. Canhotinha is nu in balbezit. Canhotinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube Jota Pe - Snake FC 4:0

15e minuut.
Ivan rent richting de bal. Ivan passt de bal zonder na te denken. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Yiğitinan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube Jota Pe - Snake FC 5:0

16e minuut.
Brózda geeft de bal voor. Ivan speelt de bal door. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube Jota Pe - Snake FC 6:0

17e minuut.
Brózda speelt de bal door. Balocco is nu in balbezit. Balocco geeft een lange en hoge pass. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Yiğitinan bokst de bal weg.

19e minuut.
Ivan kopt de bal weg. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez speelt de bal door. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Canhotinha is nu in balbezit. Canhotinha passt de bal met de wreef. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Teodoro passt de bal met de wreef. Canhotinha is nu in balbezit. Canhotinha passt de bal met de wreef. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Yiğitinan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube Jota Pe - Snake FC 7:0

28e minuut.
Brózda geeft een hoge lob. Inworp. Hernandez met een snelle inworp. Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Yiğitinan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ivan heeft problemen om de bal te vangen. Ivan met een sublieme pass. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Canhotinha de bal. Canhotinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube Jota Pe - Snake FC 8:0

35e minuut.
Kwasibrocki met een sublieme pass. Brózda heeft problemen om de bal te vangen. Canhotinha verovert de bal door een tackle van achteren. Canhotinha haalt uit met een fantastische trap. Yiğitinan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwasibrocki met de inworp. Brózda rent richting de bal. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Yiğitinan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Canhotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhotinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube Jota Pe - Snake FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Clube Jota Pe 13%, Snake FC 87%.
Sport Clube Jota Pe - Snake FC 9:0

48e minuut.
Canhotinha is nu in balbezit. Canhotinha passt de bal met de wreef. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca schiet op doel. Yiğitinan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Canhotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhotinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube Jota Pe - Snake FC 10:0

50e minuut.
Canhotinha heeft problemen om de bal te vangen. Canhotinha speelt de bal door. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca schiet op doel. Yiğitinan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube Jota Pe - Snake FC 11:0

55e minuut.
Farias rent richting de bal. Farias probeert naar een medespeler te passen. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Yiğitinan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube Jota Pe - Snake FC 12:0

73e minuut.
Brueghel met een sublieme pass. Daar is Teodoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodoro probeert naar een medespeler te passen. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca schiet op doel. Yiğitinan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube Jota Pe - Snake FC 13:0

75e minuut.
Yiğitinan probeert naar een medespeler te passen. Teodoro kopt de bal weg. Ivan met een sublieme pass. Canhotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhotinha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Teodoro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galvão komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Farias met een sublieme pass. Prates is nu in balbezit. Ivan speelt de bal door. Canhotinha is nu in balbezit. Canhotinha draait met de bal, schiet en ... Yiğitinan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ivan rent richting de bal. Ivan passt de bal in één keer door. Brueghel onderschept slim de pass. Hernandez probeert de bal met de borst te controleren. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Yiğitinan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Rempel kopt de bal weg. Hernandez rent richting de bal. Hernandez passt de bal zonder na te denken. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Yiğitinan bokst de bal weg. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Yiğitinan bokst de bal weg.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hernandez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galvão rent richting de bal. Galvão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Brózda geeft de bal voor. Rempel kan de bal niet met de borst controleren. Rempel speelt de bal door. Galvão is nu in balbezit. Galvão geeft een lange en hoge pass. Yiğitinan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yiğitinan bokst de bal weg. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube Jota Pe - Snake FC 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Clube Jota Pe 14%, Snake FC 86%.
Sport Clube Jota Pe - Snake FC 14:0