Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CR Vasco da Gama 1898 E C Bahia
Normal Tactiek Training
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 47.1
poor Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen good


3e minuut.
Otermín is nu in balbezit. Otermín passt de bal met de wreef. Daar is Barros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barros draait met de bal, schiet en ... Rincon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:1

4e minuut.
Hécquet is nu in balbezit. Hécquet passt de bal met de wreef. Otermín is nu in balbezit. Otermín haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barros de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet passt de bal met de wreef. Barros rent richting de bal. Barros draait met de bal, schiet en ... Rincon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:2

12e minuut.
Daar is Parreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raczkowski is nu in balbezit. Parreira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parreira krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Daar is Curtin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curtin speelt de bal door. Daar is Raczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raczkowski geeft een hoge lob. Barros krijgt zijn hoofd ertegen. Rincon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Curtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtin geeft een hoge lob. Caça-Rato probeert de bal met de borst te controleren. Barros rent richting de bal. Barros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Otermín is nu in balbezit. Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet passt de bal zonder na te denken. Barros is nu in balbezit. Barros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jörgensson met een sublieme pass. Raczkowski probeert naar een medespeler te passen. Otermín bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros is nu in balbezit. Barros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Cavalieri onderschept slim de pass. Lydersen verovert de bal door een tackle van achteren. Lydersen geeft de bal voor. Barros rent richting de bal. Barros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:3

27e minuut.
Otermín bereikt de bal nog maar net als eerste. Otermín speelt de bal door. Barros rent richting de bal. Barros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:4

31e minuut.
Curtin geeft een lange en hoge pass. Barros rent richting de bal. Barros draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sales de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:5

32e minuut.
Raczkowski onderschept slim de pass. Raczkowski geeft een lange en hoge pass. Barros kopt de bal weg. Hécquet is nu in balbezit. Hécquet haalt uit met een fantastische trap. Rincon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:6

34e minuut.
Rincon trapt de bal weg van het doel. Raczkowski rent richting de bal. Polenta maakt een afschuwelijke overtreding. Polenta krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Doeltrap. Sales met een harde bal richting middenveld. Raczkowski kopt de bal weg. Barros heeft problemen om de bal te vangen. Barros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:7

37e minuut.
Jörgensson rent richting de bal. Jörgensson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caça-Rato de bal. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:8

38e minuut.
met een sublieme pass. Klungelig pakt Jefferson de bal. is nu in balbezit. Barros verovert de bal door een tackle van achteren. Barros haalt uit met een fantastische trap. Rincon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Curtin speelt de bal door. Daar is Jörgensson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jörgensson speelt de bal door. Otermín rent richting de bal. Otermín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Hécquet is nu in balbezit. Caça-Rato onderschept slim de pass. Caça-Rato geeft een lange en hoge pass. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Caça-Rato rent richting de bal. Caça-Rato geeft een lange en hoge pass. Raczkowski kopt de bal weg. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR Vasco da Gama 1898 85%, E C Bahia 15%.
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:8

46e minuut.
Daar is Doroftei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doroftei passt de bal in één keer door. Otermín rent richting de bal. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros draait met de bal, schiet en ... Rincon bokst de bal weg. Klungelig pakt Otermín de bal. Barros is nu in balbezit. Barros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
onderschept slim de pass. Curtin verovert de bal door een tackle van achteren. Curtin probeert naar een medespeler te passen. Barros rent richting de bal. Barros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:9

51e minuut.
Curtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtin passt de bal zonder na te denken. Raczkowski rent richting de bal. Raczkowski geeft een hoge lob. Barros maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Câmara rent richting de bal. Curtin onderschept slim de pass. Curtin passt de bal in één keer door. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bragança is nu in balbezit. Câmara speelt de bal door. Curtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtin geeft een lange en hoge pass. Barros maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:10

57e minuut.
Hécquet passt de bal met de wreef. Curtin is nu in balbezit. Curtin passt de bal met de wreef. Barros is nu in balbezit. Barros haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hécquet is nu in balbezit. Hécquet geeft een lange en hoge pass. Rincon bokst de bal weg. Barros springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Raczkowski controleert de bal met de borst. bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtin verovert de bal door een tackle van achteren. Curtin geeft een hoge lob. Barros springt en kopt de bal. Rincon bokst de bal weg.

60e minuut.
Raczkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Caça-Rato de bal. Curtin rent richting de bal. Curtin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Câmara de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:11

62e minuut.
Curtin is nu in balbezit. Raczkowski geeft de bal voor. Daar is Barros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barros haalt uit met een fantastische trap. Rincon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:12

64e minuut.
Doeltrap. Sales trapt de bal weg van het doel. Câmara kopt de bal weg. Otermín is nu in balbezit. Otermín draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caça-Rato rent richting de bal. Hécquet verovert de bal door een tackle van achteren. Hécquet schiet op doel. Rincon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jörgensson met een snelle inworp. Bragança rent richting de bal. Hécquet verovert de bal door een tackle van achteren. Hécquet geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:13

67e minuut.
Raczkowski controleert de bal met de borst. Raczkowski speelt de bal door. Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros is nu in balbezit. Barros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Jörgensson kopt de bal weg. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Polenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros verovert de bal door een tackle van achteren. Barros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:14

71e minuut.
Bragança rent richting de bal. Jörgensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörgensson probeert naar een medespeler te passen. Hécquet rent richting de bal. Hécquet geeft een hoge lob. Paal! Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:15

75e minuut.
Hécquet passt de bal zonder na te denken. Raczkowski is nu in balbezit. Raczkowski speelt de bal door. Barros rent richting de bal. Barros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:16

79e minuut.
Otermín haalt uit met een fantastische trap. Rincon met een sublieme pass. Curtin kopt de bal weg. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:17

83e minuut.
Mairinger is nu in balbezit. Mairinger geeft een hoge lob. Raczkowski kopt de bal weg. Otermín is nu in balbezit. Otermín schiet op doel. Rincon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:18

84e minuut.
Jefferson speelt de bal door. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança geeft een lange en hoge pass. Barros heeft problemen om de bal te vangen. Barros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jörgensson kopt de bal weg. Caça-Rato heeft problemen om de bal te vangen. Hécquet rent richting de bal. Hécquet schiet op doel. Rincon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Barros draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sales de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Raczkowski zal de hoekschop nemen. Barros krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR Vasco da Gama 1898 79%, E C Bahia 21%.
CR Vasco da Gama 1898 - E C Bahia 0:18