Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Milan SAMUTOP09
Jair Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.8 gemiddelde waardering 18.8
solide Schieten zwak
matig Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Iwaszko heeft problemen om de bal te vangen. Iwaszko passt de bal in één keer door. Accioly is nu in balbezit. Carioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioca haalt uit met een fantastische trap. Sampieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Marcondes rent richting de bal. Marcondes geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Anzola de bal onder controle te krijgen. Podpora is nu in balbezit. Podpora geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Toró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Deša met de inworp. Iwaszko controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Estrada. Iwaszko roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Iwaszko kan niet meer verder spelen. Córdoba komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Deša met de inworp. Estrada onderschept slim de pass. Tuffour probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anzola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anzola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doeltrap. Toró trapt de bal weg. Podpora kopt de bal weg. La Torre rent richting de bal. La Torre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - SAMUTOP09 1:0

12e minuut.
Natzuka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deša met de inworp. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Córdoba passt de bal met de wreef. Daar is La Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Torre met een sublieme pass. Anzola rent richting de bal. Anzola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Anzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzola passt de bal zonder na te denken. La Torre is nu in balbezit. La Torre haalt uit met een fantastische trap. Toró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - SAMUTOP09 2:0

30e minuut.
Podpora speelt de bal door. Anzola is nu in balbezit. Anzola speelt de bal door. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba schiet op doel. Toró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Petrin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Deša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Córdoba onderschept slim de pass. La Torre rent richting de bal. La Torre passt de bal met de wreef. Anzola is nu in balbezit. Anzola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anzola is nu in balbezit. Anzola schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lenza de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
La Torre passt de bal in één keer door. Tuffour is nu in balbezit. Tuffour passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Córdoba de bal. Córdoba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Podpora met een sublieme pass. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzola rent richting de bal. La Torre rent richting de bal. La Torre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - SAMUTOP09 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Milan 22%, SAMUTOP09 78%.
Super Milan - SAMUTOP09 3:0

48e minuut.
Podpora rent richting de bal. Podpora geeft een lange en hoge pass. Córdoba kopt de bal weg. La Torre is nu in balbezit. La Torre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Deša geeft een lange en hoge pass. Tuffour is nu in balbezit. Tuffour passt de bal met de wreef. Córdoba rent richting de bal. Córdoba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Petrin kopt de bal weg. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Deša begaat een overtreding. Deša krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Córdoba probeert naar een medespeler te passen. Daar is La Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Torre passt de bal met de wreef. Anzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Podpora geeft de bal voor. La Torre is nu in balbezit. La Torre passt de bal met de wreef. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - SAMUTOP09 4:0

58e minuut.
Anzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzola passt de bal in één keer door. La Torre rent richting de bal. La Torre schiet op doel. Toró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - SAMUTOP09 5:0

63e minuut.
Podpora bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpora probeert naar een medespeler te passen. Anzola met een sublieme pass. La Torre is nu in balbezit. La Torre haalt uit met een fantastische trap. Toró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Tuffour bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuffour met een sublieme pass. Natzuka is nu in balbezit. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is La Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Torre passt de bal in één keer door. Podpora rent richting de bal. Podpora geeft de bal voor. Klungelig pakt Petrin de bal. Toró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Tuffour bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada is nu in balbezit. Tuffour verovert de bal door een tackle van achteren. Tuffour geeft een lange en hoge pass. Lenza heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Natzuka probeert de bal aan de voet te houden. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba met een sublieme pass. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Podpora probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anzola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzola draait met de bal, schiet en ... Toró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. La Torre rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - SAMUTOP09 6:0

83e minuut.
Deša rent richting de bal. Deša geeft de bal voor. Anzola kopt de bal weg. La Torre rent richting de bal. La Torre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Milan 20%, SAMUTOP09 80%.
Super Milan - SAMUTOP09 6:0