Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novo Rio F.C Cabuloso Fc
442 Tactiek 433 Atack
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 40.2
solid Schieten solid
adequate Passen adequate
very good Verdedigen weak


3e minuut.
Jacarandá onderschept slim de pass. Jacarandá speelt de bal door. Poeira rent richting de bal. Pimenta rent richting de bal. Pimenta haalt uit met een fantastische trap. Cwyl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Krajanowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pimenta met de inworp. Poeira is nu in balbezit. Poeira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cristancho passt de bal in één keer door. Patrocínio rent richting de bal. Jacarandá verovert de bal door een tackle van achteren. Pimenta rent richting de bal. Pimenta draait met de bal, schiet en ... Cwyl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Gürses is nu in balbezit. Righetto rent richting de bal. Gürses verovert de bal door een tackle van achteren. Gürses draait met de bal, schiet en ... Györki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Beletti is nu in balbezit. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Cabuloso Fc 1:0

15e minuut.
Komasiński probeert naar een medespeler te passen. Buba rent richting de bal. Buba geeft de bal voor. Gürses rent richting de bal. Gürses haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Righetto geeft een lange en hoge pass. Jacarandá heeft problemen om de bal te vangen. Jacarandá passt de bal zonder na te denken. Pimenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Komasiński geeft een lange en hoge pass. Mudris kopt de bal weg. Klungelig pakt Corbin de bal. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Corbin probeert naar een medespeler te passen. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk passt de bal zonder na te denken. Buba rent richting de bal. Buba geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gürses geeft een lange en hoge pass. Mudris kopt de bal weg. Corbin heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Györki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo Rio F.C 43%, Cabuloso Fc 57%.
Novo Rio F.C - Cabuloso Fc 1:0

46e minuut.
Grolian rent richting de bal. Grolian probeert naar een medespeler te passen. Buba is nu in balbezit. Buba geeft de bal voor. Gürses maakt een snoekduik en kopt de bal. Györki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Buba passt de bal zonder na te denken. Corbin is nu in balbezit. Corbin passt de bal zonder na te denken. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gürses is nu in balbezit. Gürses haalt uit met een fantastische trap. Györki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Patrocínio verovert de bal door een tackle van achteren. Komasiński geeft een hoge lob. Daar is Beletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Grolian geeft een hoge lob. Gürses heeft problemen om de bal te vangen. Righetto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gürses is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gürses zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Cabuloso Fc 2:0

81e minuut.
Pimenta heeft problemen om de bal te vangen. Poeira rent richting de bal. Krajanowski rent richting de bal. Poeira verovert de bal door een tackle van achteren. Poeira haalt uit met een fantastische trap. Cwyl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Jacarandá probeert naar een medespeler te passen. Poeira is nu in balbezit. Poeira passt de bal zonder na te denken. Pimenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo Rio F.C 39%, Cabuloso Fc 61%.
Novo Rio F.C - Cabuloso Fc 2:0