Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-29 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.25
  • Stadion: SC Podre Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3800
SC Podre Bens
523 Tactiek uie--
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.8 gemiddelde waardering 46.9
very good Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Chapecó speelt de bal door. Ben Jor heeft problemen om de bal te vangen. Ben Jor passt de bal in één keer door. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fazio met een sublieme pass. Baillon heeft problemen om de bal te vangen. Baillon geeft de bal voor. Selis bereikt de bal nog maar net als eerste. Selis haalt uit met een fantastische trap. Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz schiet op doel. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Bens 0:1

13e minuut.
Coenders is nu in balbezit. Coenders geeft een lange en hoge pass. Julinder is nu in balbezit. Gužes onderschept slim de pass. Gužes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chapecó rent richting de bal. Chapecó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Podre - Bens 1:1

17e minuut.
Balcázar geeft een lange en hoge pass. Bleda met een sublieme pass. Ben Jor kopt de bal weg. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar schiet op doel. Bleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Coenders kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kiełpiński de bal onder controle te krijgen. Gužes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gužes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Bens 2:1

31e minuut.
Krzywda speelt de bal door. Kiełpiński heeft problemen om de bal te vangen. Kiełpiński speelt de bal door. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fazio rent richting de bal. Fazio geeft een hoge lob. Selis bereikt de bal nog maar net als eerste. Selis draait met de bal, schiet en ... Santos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Podre - Bens 2:2

36e minuut.
Selis is nu in balbezit. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Selis rent richting de bal. Selis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Bens 2:3

38e minuut.
Baillon kopt de bal weg. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński passt de bal in één keer door. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Parnaíba verovert de bal door een tackle van achteren. Baillon is nu in balbezit. Baillon geeft een hoge lob. Selis bereikt de bal nog maar net als eerste. Selis schiet op doel. Santos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Bens 2:4

44e minuut.
Karabük heeft problemen om de bal te vangen. Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann passt de bal zonder na te denken. Selis is nu in balbezit. Selis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Podre 66%, Bens 34%.
SC Podre - Bens 2:4

46e minuut.
Selis bereikt de bal nog maar net als eerste. Selis speelt de bal door. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Selis is nu in balbezit. Selis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Balcázar kopt de bal weg. Baillon rent richting de bal. Baillon geeft een lange en hoge pass. Selis rent richting de bal. Selis draait met de bal, schiet en ... Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Julinder verovert de bal door een tackle van achteren. Julinder geeft een hoge lob. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Bens 2:5

58e minuut.
Kiełpiński passt de bal met de wreef. Cavcav rent richting de bal. Cavcav geeft een lange en hoge pass. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kiełpiński onderschept slim de pass. Kiełpiński geeft een hoge lob. Selis bereikt de bal nog maar net als eerste. Selis draait met de bal, schiet en ... Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Bens 2:6

66e minuut.
Balcázar is nu in balbezit. Karabük onderschept slim de pass. Ben Jor maakt een afschuwelijke overtreding. Karabük raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Karabük kan niet meer verder spelen. Parnaíba heeft problemen om de bal te vangen. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parnaíba krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Selis verovert de bal door een tackle van achteren. Selis passt de bal zonder na te denken. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Julinder speelt de bal door. Kiełpiński met een sublieme pass. Zimmermann rent richting de bal. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Coenders de bal. Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Zimmermann passt de bal met de wreef. Selis is nu in balbezit. Cavcav legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Selis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Selis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Santos bokst de bal weg. Selis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Zimmermann draait met de bal, schiet en ... Cavcav probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krzywda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Bens 2:7

80e minuut.
Zawidzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zawidzki geeft een lange en hoge pass. Selis kopt de bal weg. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krzywda zal de hoekschop nemen. Santos bokst de bal weg. Selis krijgt zijn hoofd ertegen. Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Bens 2:8

88e minuut.
Coenders raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dicá komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ben Jor is nu in balbezit. Ben Jor passt de bal met de wreef. Parnaíba speelt de bal door. Daar is Balcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcázar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Julinder geeft de bal voor. Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Selis rent richting de bal. Selis schiet op doel. Santos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Bens 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Podre 57%, Bens 43%.
SC Podre - Bens 2:9