Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ES Couze Pavin real psg
Normal Tactiek 433 1
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 39.8
unsatisfactory Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen good


6e minuut.
Daar is Leloup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurczyński rent richting de bal. Kurczyński passt de bal zonder na te denken. Dejean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Homér geeft de bal voor. Daar is Legros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejean rent richting de bal. Dejean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - real psg 0:1

20e minuut.
Pikulec verovert de bal door een tackle van achteren. Pikulec geeft een hoge lob. Dejean kopt de bal weg. Kramski is nu in balbezit. Kramski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - real psg 0:2

28e minuut.
Goldberg speelt de bal door. Pikulec is nu in balbezit. Pikulec probeert naar een medespeler te passen. Dejean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - real psg 0:3

34e minuut.
Homér is nu in balbezit. Passi bereikt de bal nog maar net als eerste. Homér verovert de bal door een tackle van achteren. Homér geeft de bal voor. Dejean springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Legros probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Passi de bal. Kramski rent richting de bal. Dejean rent richting de bal. Dejean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Moréno met een harde bal richting middenveld. Goldberg heeft problemen om de bal te vangen. Mendy begaat een overtreding. Mendy krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Uras geeft de bal voor. Inworp. Pillot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fanni rent richting de bal. Fanni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Couze Pavin 72%, real psg 28%.
ES Couze Pavin - real psg 0:3

47e minuut.
Kurczyński met de inworp. Dejean probeert naar een medespeler te passen. Passi rent richting de bal. Kramski verovert de bal door een tackle van achteren. Kramski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Moréno trapt de bal weg. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kramski de bal. Kramski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pikulec is nu in balbezit. Pikulec probeert naar een medespeler te passen. Homér probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kramski de bal. Kramski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Homér passt de bal in één keer door. Kramski is nu in balbezit. Passi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kramski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dejean zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Legros heeft problemen om de bal te vangen. Perez is nu in balbezit. Dejean onderschept slim de pass. Dejean draait met de bal, schiet en ... Moréno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - real psg 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Couze Pavin 87%, real psg 13%.
ES Couze Pavin - real psg 0:4