Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
florentiaviola Atletico A Team
Attacco Tactiek Kerwyexzjkvan
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 42.9
outstanding Schieten adequate
excellent Passen average
good Verdedigen very good


4e minuut.
Herout geeft de bal voor. Cissé heeft problemen om de bal te vangen. Ordódy rent richting de bal. Ordódy schiet op doel. Haukås werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - Atletico A Team 1:0

7e minuut.
Inworp. Herout met een snelle inworp. Ordódy rent richting de bal. Ordódy geeft een hoge lob. Gąsior springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gąsior met een sublieme pass. Caminada rent richting de bal. Caminada passt de bal met de wreef. Gąsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsior geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Herout passt de bal met de wreef. Gąsior rent richting de bal. Gąsior passt de bal met de wreef. Herout geeft een lange en hoge pass. Peiró springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ordódy schiet op doel. Haukås probeert naar een medespeler te passen. Herout kopt de bal weg. Ordódy is nu in balbezit. Ordódy haalt uit met een fantastische trap. Haukås probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Gąsior raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gładysiak komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Herout is nu in balbezit. Herout passt de bal in één keer door. Hải Dương heeft problemen om de bal te vangen. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Caminada speelt de bal door. Moreira met een sublieme pass. Herout rent richting de bal. Herout geeft de bal voor. Ordódy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - Atletico A Team 2:0

33e minuut.
Moreira heeft problemen om de bal te vangen. Moreira speelt de bal door. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - Atletico A Team 3:0

39e minuut.
Ordódy rent richting de bal. Cissé is nu in balbezit. Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. Moreira draait met de bal, schiet en ... Haukås probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - Atletico A Team 4:0

41e minuut.
Peiró is nu in balbezit. Moreira is nu in balbezit. Moreira passt de bal zonder na te denken. Ordódy is nu in balbezit. Ordódy draait met de bal, schiet en ... Haukås probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Piekutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caminada rent richting de bal. Caminada passt de bal in één keer door. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Herout speelt de bal door. Peiró rent richting de bal. Cissé is nu in balbezit. Peiró verovert de bal door een tackle van achteren. Peiró schiet op doel. Haukås verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peiró rent richting de bal. Peiró schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - Atletico A Team 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: florentiaviola 16%, Atletico A Team 84%.
florentiaviola - Atletico A Team 5:0

48e minuut.
Caminada is nu in balbezit. Charłampowicz onderschept slim de pass. Moreira begaat een overtreding. Moreira krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Inworp. Gładysiak met de inworp. Charłampowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy onderschept slim de pass. Ordódy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gładysiak met een sublieme pass. Caminada is nu in balbezit. Caminada passt de bal met de wreef. Ordódy rent richting de bal. Ordódy draait met de bal, schiet en ... Haukås verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Herout passt de bal zonder na te denken. Caminada rent richting de bal. Caminada passt de bal in één keer door. Peiró is nu in balbezit. Peiró schiet op doel. Haukås verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Caminada bereikt de bal nog maar net als eerste. Caminada geeft een lange en hoge pass. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - Atletico A Team 6:0

68e minuut.
Peiró bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy is nu in balbezit. Walle rent richting de bal. Ordódy onderschept slim de pass. Ordódy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Peiró passt de bal in één keer door. Cissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy onderschept slim de pass. Ordódy haalt uit met een fantastische trap. Haukås probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - Atletico A Team 7:0

75e minuut.
Lauersen rent richting de bal. Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. Moreira speelt de bal door. Peiró rent richting de bal. Peiró draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Hải Dương geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gładysiak met de inworp. Moreira is nu in balbezit. Moreira schiet op doel. Haukås kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Moreira is nu in balbezit. Moreira passt de bal zonder na te denken. Peiró bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout geeft een hoge lob. Ordódy springt en kopt de bal. Haukås bokst de bal weg.

83e minuut.
Peiró heeft problemen om de bal te vangen. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Charłampowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Charłampowicz krijgt een gele kaart. Moreira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ordódy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Haukås bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
florentiaviola - Atletico A Team 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: florentiaviola 38%, Atletico A Team 62%.
florentiaviola - Atletico A Team 8:0